Draglineschotten

Een solide basis voor elk project.

3 tot 12 meter schotten

Plaisier BV biedt een groot assortiment draglineschotten in uiteenlopende lengtes en diktes. U kunt bij ons terecht voor het huren van enkele schotten tot meterslange banen, de perfecte basis voor ieder project. We bieden schotten van 3 tot en met 12 meter lang, welke een stevige fundering vormen voor slechte ondergronden, leidingstraten, drukverdelingen en overkluizingen. Onze schotten zijn:

  • Van hoge kwaliteit hardhout
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Passende afmeting voor ieder project
  • Bezorging en uitleggen mogelijk
Draglineschotten Plaisier

Toepassing

Draglineschotten zijn dikke houten balken die voornamelijk worden gebruikt bij funderingstechnieken, pijpleidingen, utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en sloopwerken. Alle vrachtwagens en chauffeurs van Plaisier BV zijn gekeurd en gecertificeerd om rijplaten en schotten bij raffinaderijen te mogen leveren. Daardoor hoeft u niet zelf in het transport te voorzien, Plaisier BV ontzorgt u volledig.

Draglineschotten worden onder andere gebruikt als basis voor het aanleggen van bruggen het maken van constructies, als drukverdeling voor zwaar transport over een leidingstraat, kraanbanen en heistellingen. De schotten zijn een stevige ondergrond ten behoeve van zwaar materieel om op een veilige manier grote hoeveelheden grondstoffen en materialen te vervoeren. De schotten beschermen de ondergrond tegen zwaar transport en maken het terrein begaanbaar. Ook lenen de schotten zich perfect voor tijdelijke aanvoer-, afvoer- en toegangswegen.

Materiaal

De draglineschotten worden uitsluitend gemaakt van het beste kwaliteit hardhout. Zoals azobé en greenheart. Dit zijn twee van de hardste soorten hardhout en gaan jarenlang mee. Daardoor is dit materiaal uitermate geschikt voor de productie van draglineschotten.

Hardhouten schotten huren

Wilt u draglineschotten huren? Plaisier BV verhuurt schotten in diverse afmetingen van 3 tot 12 meter lang, in diverse diktes. De hardhouten schotten bevorderen de veiligheid en vormen een solide basis voor ieder bouwproject.

Wilt u snel aan de slag met uw project? Dan kunt u op Plaisier BV rekenen. We bezorgen de draglineschotten snel bij u op locatie en kunnen ze eventueel ook voor u uitleggen. Zo kunt u direct aan de slag! Plaisier BV levert schotten direct uit voorraad. Bekijk onze huurtarieven voor een actueel overzicht van de voorwaarden en kosten.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.