Alles over houten rijplaten

Bent u op zoek naar oersterke rijplaten die perfect zijn voor het aanleggen van een toegangsweg voor zwaar materieel? Dan zijn onze houten rijplaten, oftewel draglineschotten, de perfecte oplossing. Deze rijplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Lees alles over de voordelen en mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Onze houten rijplaten

Onze houten rijplaten zijn gemaakt van Azobé hout. Dit zeer duurzame hardhout is goed bestand tegen weersinvloeden en zware belasting. Dat maakt dit hout ideaal voor onze rijplaten. Onze hardhouten schotten bieden een stevige ondergrond voor het aanleggen van bruggen en het maken van constructies. Ook zijn ze ideaal als drukverdeling voor zwaar transport over een leidingstraat maar ook als kraanbaan of basis voor heistellingen. Dankzij onze houten rijplaten kunt u op een veilige manier grote hoeveelheden grondstoffen en materialen vervoeren.

Veel mogelijkheden

Houten rijplaten, oftewel hardhouten draglineschotten, zijn perfect voor het aanleggen van een toegangsweg voor zwaar materieel. De houten schotten voorkomen dat de machines vast komen te zitten in de grond. Graafmachines met een grote schepbak vol aarde, zand of grind kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk manoeuvreren over de houten rijplaten. De ondergrond wordt meteen ook beschermd tegen beschadiging. Met onze houten schotten wordt het terrein eenvoudig begaanbaar.

Draglineschotten 5 meter

Diverse afmetingen

Voor het huren van houten rijplaten kunt u bij Plaisier BV terecht. Wij verhuren verschillende soorten en maten rijplaten. Onze houten rijplaten zijn beschikbaar in diverse afmetingen van 3 tot 12 meter lang. De 12 meter lange rijplaten zijn ideaal wanneer u grote afstanden moet overbruggen, terwijl de 3 meter lange schotten geschikter zijn voor kleinere projecten.

Profiteer van onze service

Wanneer u onze houten rijplaten huurt, kunt u profiteren van onze uitgebreide service. We leveren de rijplaten graag op locatie af. Onze medewerkers kunnen de rijplaten ook op de gewenste plaats voor u uitleggen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Zodra u de rijplaten niet meer nodig heeft, komen we ze ook weer ophalen. Klinkt goed, toch? Bekijk alle formaten en huurtarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.