Rijplaten

Tijdelijke verharding voor optimale bereikbaarheid.

Stalen- en kunststof rijplaten

Plaisier BV verhuurt stalen en kunststof rijplaten in diverse afmetingen. U kunt bij ons terecht voor het huren van stalen rijplaten voor zwaar transport en bouwprojecten tot het huren van kunststof rijplaten voor de aanleg van bijvoorbeeld tijdelijke voetgangerspaden De rijplaten bieden een stevige ondergrond voor wagens, machines, opslag en evenementen en zorgen voor een optimale toegankelijkheid. Met de rijplaten van Plaisier BV kunt u vele kilometers overbruggen!

  • Hoge kwaliteit rijplaten van 1 tot 3,40 meter breed
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Bezorging en uitleggen mogelijk
  • Gecertificeerd en gekeurd
Rijplaten Plaisier BV

Toepassing

Rijplaten worden voornamelijk gebruikt voor tijdelijke toegangswegen, het begaanbaar maken van terreinen voor o.a. evenementen, bescherming van ondergronden tegen zwaar materieel en het aanleggen van tijdelijke voetgangerspaden. De rijplaten dienen enerzijds ter bescherming van de ondergrond en anderzijds om de toegankelijkheid te verbeteren. De rijplaten voorkomen het wegzakken van vrachtwagens en andere machines. Stalen rijplaten worden gebruikt in diverse takken zoals in de GWW, de petrochemische industrie en infrastructuur. Plaisier BV verhuurt twee soorten rijplaten: stalen en kunststof.

Stalen rijplaten

Stalen rijplaten zijn bestand tegen zware belasting en zorgen voor een stevige en veilige ondergrond. Stalen rijplaten zijn gemaakt van ijzer en leverbaar in diverse afmetingen.

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn sterk en makkelijk hanteerbaar, leverbaar in twee lengtes en diktes.

Rijplaten huren

Wilt u stalen- of kunststof rijplaten huren? Plaisier BV verhuurt stevige, rechte platen van 1 tot 3,40 meter breed en zijn geschikt voor zowel grote als kleine projecten. De rijplaten van 3,40 meter breed zijn zeer geschikt voor de aanleg van tijdelijke wegen voor zwaar materieel en voorkomt dat u een dubbele baan moet leggen. We bezorgen de rijplaten snel bij u op locatie en we leggen de platen graag voor u uit zodat u direct aan de slag kunt met uw werk. Bekijk de huurtarieven voor een actueel overzicht van de voorwaarden en kosten.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.