Transport

Plaisier BV levert hardhouten schotten en rijplaten op locatie. Eenvoudig, snel en betrouwbaar.

Op Plaisier BV kunt u rekenen

Bij Plaisier BV doen we graag een stapje extra. Daarom bieden we de mogelijkheid om de draglineschotten of rijplaten op locatie te brengen en uit te leggen. Meestal gebeurt dit met radiografische kraanwagens waardoor wij de materialen in razendsnel tempo uit kunnen leggen. Wanneer het werk is afgerond en de materialen retour kunnen, dan halen wij het ook weer graag voor u op. Indien de materialen vuil zijn kunt u de keus maken of u wilt helpen met schoonmaken. Indien u daarvoor kiest vervallen de schoonmaakkosten. 

Bovendien zijn de vrachtwagens gekeurd voor de petrochemie en beschikken de chauffeurs  over de juiste papieren waardoor wij op vrijwel elke locatie mogen draaien met de radiografische kraanwagens.

Dit doen we zowel in Nederland als in België en Duitsland. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen transport te regelen en de producten op onze werf op te halen en retour te brengen.

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de rijplaten of draglineschotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie.

Transport rijplaten

Volledige ontzorging van A tot Z

Heeft u hardhouten schotten en/of rijplaten nodig? Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen; van transport tot het uitleggen van de schotten en rijplaten. Dit heeft als groot voordeel dat het complete proces door één partij verzorgd wordt. U hoeft niet langer te schakelen met meerdere partijen voor de verhuur, transport en het plaatsen van de draglineschotten of rijplaten. Dit scheelt een hoop tijd, waardoor u vlot aan de slag kunt met uw project.

We beschikken over speciale rijplatenwagens waarmee de chauffeur met behulp van een kraan eenvoudig de rijplaten voor u kan uitleggen. Vanaf de kraan kan de auto bestuurd worden, waardoor we efficiënt de platen kunnen uitleggen of oprapen. Kortom; we hebben alles in huis om u volledig te ontzorgen.

Plaisier BV beschikt over uitgebreide mogelijkheden om de producten bij u op locatie te bezorgen. Alle medewerkers hebben de juiste certificering en de kraanwagens zijn gekeurd om op iedere locatie te mogen leveren. Mede daardoor is Plaisier BV een betrouwbare partner voor het leveren van rijplaten aan de petrochemische sector.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een passende offerte aan.