Azobé schotten

Bent u van plan om binnenkort met een bouwproject te starten en draglineschotten te gebruiken? Plaisier BV is hier de geschikte oplossing voor. De schotten gemaakt van Azobé hout zijn direct leverbaar in verschillende maten. De lengtes verschillen van 3 tot 12 meter. Zo bieden wij voor elk project de mogelijkheid om op een verantwoorde en veilige manier te werk te gaan.

Duurzaam hardhout

Vanwege de extreme duurzaamheid en bescherming tegen aantasting worden Azobé schotten vaak gebruikt in projecten waar andere houtsoorten niet aan de eisen kunnen voldoen. Bij de overweging die u maakt tussen de materialen van uw draglineschot is het handig om te weten dat Azobé houten schotten meestal gepaard gaat met een hogere prijs, maar de lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten kunnen de investering rechtvaardigen.

Waar worden Azobé schotten voor gebruikt?

Azobé schotten worden vaak gebruikt in waterbouwkundige projecten, zoals de constructie van kademuren, steigers, dammen en sluizen. Het materiaal is ideaal te gebruiken zodra de schotten in contact komen met (zout) water. Daarnaast worden Azobé schotten regelmatig gebruikt voor de bouw van stabiele loop- en voetgangersbruggen of ze dienen als steunpalen voor de fundering van gebouwen, bruggen en andere constructies.

Draglineschotten 5 meter

 

Verschillende afmeting Azobé schotten

Bij Plaisier BV kunt u diverse afmetingen draglineschotten huren. Deze hardhouten schotten zijn beschikbaar in lengtes variërend van 3 tot 12 meter, waardoor u zelfs zeer grote afstanden kunt overbruggen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport, want wij nemen dit graag voor u uit handen. Indien nodig kunnen we ook de hardhouten schotten voor u neerleggen, zodat u direct aan de slag kunt met uw klus. Onze vrachtwagens en chauffeurs zijn allemaal gekeurd en gecertificeerd, wat betekent dat we op elke locatie mogen leveren.

Azobé schotten binnen 24 uur geleverd

We snappen dat de leveringssnelheid van groot belang is. Heeft u haast bij het verkrijgen van de draglineschotten? Wij garanderen dat de materialen op de afgesproken tijd op uw locatie worden bezorgd, zodat u snel kunt beginnen. Voor leveringen binnen Nederland en België zorgen wij ervoor dat de rijplaten en schotten binnen 24 uur bij u zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt snel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.