Draglineschotten 10 meter

Bent u op zoek naar draglineschotten van 10 meter? Plaisier BV levert 10 meter lange draglineschotten snel bij u op locatie. De schotten worden gemaakt van een hoge kwaliteit hardhout (Azobé) en kunnen in grote aantallen direct aan u geleverd worden. Zo kunt u mogen al aan de slag met uw klus. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Draglineschotten 10 meter huren

Plaisier BV levert draglineschotten van 10 meter in een dikte van 25 centimeter. Dat betekent: extreem stevige schotten die de meest zware projecten aankunnen. Dit formaat draglineschotten is bij uitstek geschikt voor drukverdelingen, overkluizingen en kraanbanen. Dankzij hun lengte van 10 meter staat zelfs het meest zware materiaal stevig op zijn plek.

  • Van hoge kwaliteit hardhout
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Passende afmeting voor ieder project
  • Bezorging en uitleggen mogelijk

draglineschotten 10 meter

Bezorging tot op de bouwplaats

Indien gewenst ontzorgt Plaisier BV u van A tot Z. We verzorgen het transport en leveren de draglineschotten bij u op locatie. Met speciale kraanwagens kunnen we bovendien de schotten direct voor u uitleggen. Daarnaast zijn al onze vrachtwagens gekeurd voor de petrochemie en beschikken de chauffeurs over de juiste papieren waardoor wij op vrijwel elke locatie mogen komen. Bezorging is mogelijk in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen transport te regelen en de producten op onze werf op te halen en retour te brengen.

Binnen 24 uur draglineschotten nodig?

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de draglineschotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.