Draglineschotten 12 meter

Bent u op zoek naar maximale draagkracht voor het échte zware werk? Met draglineschotten van 12 meter kunt u letterlijk elke klus aan. Plaisier levert als een van de weinige leveranciers draglineschotten van 12 meter lang. Dit zijn met recht de echte krachtpatsers onder de draglineschotten.

Groot, groter, grootst

De 12 meter lange draglineschotten zijn enorm. Met een breedte van maar liefst 1 meter en een dikte van 30 centimeter vormen deze schotten de perfecte basis voor uw project. Er is niets wat deze draglineschotten niet kunnen dragen. Daarmee vormen ze een veilige en solide basis voor iedere klus. Van kraanbanen tot overkluizingen en drukverdelingen. Met deze draglineschotten beschermt u de ondergrond en zorgt u ervoor dat voertuigen veilig kunnen rijden.

Draglineschotten 12 meter huren?

Waar worden draglineschotten voor gebruikt?

Draglineschotten worden voor verschillende toepassingen ingezet. Bovendien kent iedere afmeting zijn eigen gebruik. Zo worden kleinere afmetingen zoals 4 of 5 meter lange draglineschotten vaak toegepast als tijdelijke toegangswegen die door licht materieel worden gebruikt zoals personenwagens. Grote draglineschotten, bijvoorbeeld van 10 meter of 12 meter lang zijn daarentegen uitermate geschikt voor het zware geschut. En alle afmetingen daartussenin zijn natuurlijk ook leverbaar. Laat ons weten waar u draglineschotten voor nodig heeft, wij adviseren u graag over de best passende mogelijkheden.

Draglineschotten 12 meter huren

Heeft u draglineschotten nodig? Deze kunt u eenvoudig en snel huren bij Plaisier BV. Indien gewenst leveren we de schotten binnen 24 uur op locatie, ook draglineschotten van 12 meter. Daarbij kunnen we u van A tot Z ontzorgen; van transport tot het uitleggen van de hardhouten schotten.

  • Van hoge kwaliteit hardhout
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Passende afmeting voor ieder project
  • Bezorging en uitleggen mogelijk

Binnen 24 uur op locatie

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de draglineschotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.