Draglineschotten 4 meter

Draglineschotten zijn een stevige en betrouwbare basis voor ieder project. Bent u op zoek naar draglineschotten van vier meter lang? Plaisier levert draglineschotten direct uit voorraad. Zo kunt u binnen 24 uur aan de slag met uw project. Alle specificaties vindt u hier, of vraag direct een offerte aan zodat u spoedig aan de slag kunt met het project.

Draglineschotten: 4 meter solide basis

Plaisier BV levert draglineschotten van vier meter in een dikte van 10 centimeter. Vier meter lange draglineschotten zijn de meest gebruikte schotten in Nederland en België. Dat komt doordat dit formaat geschikt is voor de meest uiteenlopende projecten. Zo kunnen draglineschotten van vier meter bijvoorbeeld toegepast worden voor tijdelijke bouw- of toegangswegen of tijdelijke parkeervoorzieningen. Kortom: toepassingen die worden gebruikt door lichter materieel zoals personenwagens of lichte kranen.

  • Van hoge kwaliteit hardhout
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Passende afmeting voor ieder project
  • Bezorging en uitleggen mogelijk

Draglineschotten 4 meter huren? Binnen 24 uur geleverd.

Azobé schotten

De draglineschotten worden gemaakt van azobé hout. Azobé is een supersterk hardhout en daardoor uitermate geschikt voor de productie van draglineschotten. Bij Plaisier kiezen we uitsluitend voor dit sterke houtsoort, omdat we daarmee de beste kwaliteit draglineschotten kunnen garanderen. Mede dankzij de uitstekende kwaliteit gaan de schotten jarenlang mee.

Over Plaisier

Plaisier BV is opgericht in 1954. Toen nog als handelsonderneming in gebruikte- en herbruikbare materialen. Door de jaren heen is Plaisier langzaam maar zeker overgestapt naar draglineschotten. Eerst in de productie, later uitsluitend op de verhuur. Intussen levert Plaisier voor vele projecten draglineschotten en rijplaten. Als een van de weinige leveranciers kunnen we uitzonderlijk lange schotten leveren tot wel 12 meter lang. Met de draglineschotten van Plaisier kunt u de meest zware werkzaamheden en grote overbruggingen aan.

Binnen 24 uur op locatie

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de draglineschotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.