Draglineschotten 6 meter

Draglineschotten zijn onmisbaar in ieder grootschalig project waarbij er met zware machines wordt gewerkt. Plaisier BV verhuurt verschillende formaten draglineschotten van 3 tot zelfs 12 meter lang. Ook voor draglineschotten van 6 meter kunt u bij ons terecht. 6 meter lange draglineschotten zijn echte alleskunners en zijn dan ook een veelgebruikte afmeting. De draglineschotten kunnen direct uit voorraad geleverd worden op het door u gewenste tijdstip en locatie.

6 meter lange draglineschotten

We kunnen de draglineschotten in verschillende formaten aan u leveren. De 6 meter lange draglineschotten zijn beschikbaar in een dikte van 15 centimeter en 20 centimeter en daarmee toepasbaar voor bijna ieder project. De draglineschotten worden gemaakt van het beste soort hardhout en gaan daardoor jarenlang mee. De kwaliteit is zeer goed en de schotten zijn daardoor uiterst betrouwbaar.

Gebruik draglineschotten van 6 meter als tijdelijke brug of aanvoer-, afvoer- of toegangsweg. Of voor drukverdeling voor groot materieel zoals heistellingen en bouwkranen op bouwplaatsen. Door de toepassing van draglineschotten is uw terrein (beter) begaanbaar en wordt tegelijkertijd de ondergrond beschermd tegen eventuele beschadigingen door zwaar transport.

Draglineschotten 6 meter

Binnen 24 uur op locatie

Plaisier BV kan uw draglineschotten snel op locatie afleveren. In Nederland en België is het mogelijk om de schotten binnen 24 uur op locatie te bezorgen. Heeft u een spoedklus, komt u materiaal tekort of heeft u simpelweg snel draglineschotten nodig? Wij helpen u uit de brand. Met behulp van radiografische kraanwagens brengen we de draglineschotten bij u op locatie en leggen we ze in hoog tempo voor u uit. Hiermee bespaart u kostbare tijd en kosten.

Draglineschotten 6 meter huren

Heeft u 6 meter lange draglineschotten nodig? Deze kunt u eenvoudig en snel huren bij Plaisier BV. Daarbij kunnen we u van A tot Z ontzorgen; van transport tot het uitleggen van de hardhouten schotten.

  • Van hoge kwaliteit hardhout
  • Grote aantallen direct leverbaar
  • Passende afmeting voor ieder project
  • Bezorging en uitleggen mogelijk

Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.