Draglineschotten 7 meter

Heeft u binnenkort een groot project op de planning staan waarbij er gebruik wordt gemaakt van zwaar materieel? Dan zijn draglineschotten de ideale oplossing om de werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren. 7 meter lange draglineschotten zijn perfect voor toepassing als tijdelijke toegangsweg, als bescherming van ondergronden of als werkvloer om piekbelasting te voorkomen. Plaisier BV kan draglineschotten van 7 meter direct uit voorraad leveren.

Draglineschotten huren

Plaisier BV levert draglineschotten van 7 meter in diverse diktematen. U kunt kiezen uit 15 cm of 20 cm dikke schotten. Afhankelijk van de klus of toepassing zullen wij u adviseren welke draglineschotten het meest geschikt zijn. Al onze schotten worden gemaakt van een hoge kwaliteit hardhout (Azobé) en zijn bij uitstek geschikt voor drukverdelingen, overkluizingen en kraanbanen. We kunnen diverse lengtes en diktes aan u leveren, daarmee bieden we een goede basis voor ieder project.

Draglineschotten 7 meter

Toepassing van draglineschotten

Draglineschotten zijn dikke houten balken die voornamelijk worden gebruikt bij funderingstechnieken, pijpleidingen, utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en sloopwerken. De schotten bieden een stevige ondergrond voor zwaar materieel en beschermen de ondergrond tegen zwaar transport. Alle vrachtwagens en chauffeurs van Plaisier BV zijn gekeurd en gecertificeerd om de draglineschotten op locatie te leveren. Zo ook bij raffinaderijen.

Binnen 24 uur op locatie geleverd

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de draglineschotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.