Draglineschotten afmetingen

Draglineschotten worden gebruikt als fundering voor slechte ondergronden, leidingstraten, drukverdelingen en overkluizingen. Plaisier BV biedt een groot assortiment draglineschotten in diverse afmetingen van 3 tot 12 meter. Een geschikte afmeting voor iedere klus.

Diverse afmetingen leverbaar

Bij Plaisier BV kunt u terecht voor draglineschotten in diverse afmetingen. Onze draglineschotten zijn leverbaar in afmetingen van 3 tot 12 meter lang. Ook de dikte varieert en is afhankelijk van de lengte van het draglineschot. We kunnen draglineschotten leveren van 15 tot 30 centimeter dik. Hierbij geldt: hoe langer het schot, hoe dikker de schotten zijn.

Van 3 tot 12 meter

Er wordt vaak voor draglineschotten van 3 tot 5 meter gekozen vanwege de veelzijdigheid van dit formaat. Deze draglineschotten zijn perfect toepasbaar als tijdelijke toegangsweg, maar kunnen ook als kraanbaan ingezet worden door twee schotten naast elkaar te leggen. Dankzij het kleine formaat kunnen er meer schotten geladen worden, dan wanneer u voor een groter formaat kiest.

Voor het zware geschut bieden we draglineschotten van 8, 10 en 12 meter breed. Een van de grootste formaten op de markt en daardoor een zeer goede basis voor al uw projecten. Er wordt een hoge kwaliteit hardhout gebruikt om de schotten te maken, daardoor gaan ze jarenlang mee. Wilt u de prijs weten van een van deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

draglineschotten afmetingen

Direct uit voorraad leverbaar

Kiest u voor Plaisier dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en een goede service. Onze draglineschotten zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u meteen aan de slag! We bezorgen de draglineschotten snel bij u locatie, waar we ze eventueel ook voor u uitleggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.