Op zoek naar draglineschotten die gebruikt zijn?

Wanneer u sterke rijplaten nodig heeft voor een tijdelijke verharding op een groot bouwproject, zijn hardhouten draglineschotten de perfecte oplossing. In vergelijking met kopen is het veel voordeliger om draglineschotten die gebruikt zijn te huren. Daarvoor kunt u met een gerust hart bij Plaisier BV terecht. Wij vertellen u graag meer over onze hardhouten draglineschotten en de beschikbare afmetingen. Lees snel verder, vraag uw offerte aan en profiteer van onze uitgebreide service.

Draglineschotten gebruikt

Bent u op zoek naar draglineschotten die gebruikt zijn? Dan bent u bij Plaisier BV aan het juiste adres. Onze draglineschotten zijn gemaakt van azobé en greenheart hardhout. Deze houtsoorten zijn extreem hard, waardoor de draglineschotten zeer geschikt zijn als tijdelijke verharding bij grootschalige bouwprojecten. Ze beschermen de ondergrond en zorgen ervoor dat zware machines niet wegzakken. Het huren van draglineschotten is veel voordeliger dan kopen. Daarom kunt u bij Plaisier BV terecht voor draglineschotten die gebruikt zijn.

Ruim assortiment

Bij Plaisier BV vindt u een uitgebreid aanbod aan houten draglineschotten die gebruikt zijn. Hierdoor heeft u veel keuzemogelijkheden wat betreft de lengte, breedte en dikte van de draglineschotten. Bent u van plan een tijdelijke toegangsweg aan te leggen? Dan zijn schotten van 5 meter lang een uitstekende keuze. Voor het overbruggen van grotere afstanden zijn draglineschotten van 6 of 12 meter ideaal. Wij bieden lengtes aan van 3 tot 12 meter. De breedtes en diktes variëren afhankelijk van de lengte. U kunt draglineschotten huren met een dikte tussen 10 en 30 centimeter. Voor elk project hebben wij de perfecte oplossing!

Tip: Bekijk alle beschikbare afmetingen en huurtarieven

draglineschotten

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het huren van draglineschotten die gebruikt zijn? Wij staan klaar om u te ondersteunen. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Vul uw gegevens in, kies de benodigde producten en geef wat informatie over uw project. Wij sturen u snel een voordelige prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met onze offerte, beginnen wij meteen voor u te werken. U profiteert dan van onze uitgebreide service, waar we u graag meer over vertellen.

De service van Plaisier BV

Wanneer u onze draglineschotten huurt, nemen wij al het werk uit handen. Wij regelen het transport van de hardhouten schotten en zorgen ervoor dat ze op de locatie worden uitgelegd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bij grote bouwprojecten is tijd kostbaar, daarom zorgen wij voor een snelle afhandeling. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Zij voorzien u graag van meer informatie en staan klaar om u snel te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.