Hardhouten schotten

Start u binnenkort met een bouwproject waarbij u draglineschotten nodig heeft? Dan bent u bij Plaisier BV aan het juiste adres. We kunnen de hardhouten schotten in diverse lengtes direct uit voorraad aan u leveren. Verkrijgbaar in lengtes van 3 tot 12 meter. Kortom: voor ieder project een geschikte basis om op een veilige en verantwoorde manier het werk uit te kunnen voeren.

Gemaakt van zeer sterk Azobé hout

Azobé is een zeer duurzame en zeer harde houtsoort. Het hout heeft een paarsbruine kleur en wordt voornamelijk gebruikt voor zware constructies. Azobé hout heeft als bijzonder kenmerk dat het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden maar ook zeer grote krachten kan opvangen. Daardoor is dit materiaal uitermate geschikt om te gebruiken voor de productie van draglineschotten.

Omdat onze draglineschotten worden gemaakt van deze kwalitatieve houtsoort zijn zeer geschikt als basis voor het aanleggen van bruggen, het maken van constructies, als drukverdeling voor zwaar transport over een leidingstraat maar ook als kraanbaan of als basis voor heistellingen. De hardhouten schotten bieden een stevige ondergrond om op een veilige en verantwoorde manier grote hoeveelheden grondstoffen en materialen te vervoeren.

Hardhouten schotten

Waar worden hardhouten schotten voor gebruikt?

Hardhouten schotten – ook wel draglineschotten genoemd – zijn dikke stevige houten balken, waarover zwaar materieel rijdt zonder vast te komen zitten. Bijvoorbeeld graafmachines voorzien van een schepbak waarmee ze grote hoeveelheden aarde, zand of grind kunnen scheppen en verplaatsen. Hardhouten schotten beschermen de ondergrond tegen zwaar transport en maken het terrein begaanbaar. Tevens lenen schotten zich perfect voor tijdelijke aanvoer-, afvoer- en toegangswegen.

Diverse afmetingen direct leverbaar

U kunt bij Plaisier BV terecht voor het huren van diverse afmetingen draglineschotten. Onze hardhouten schotten zijn leverbaar in lengtes van 3 tot 12 meter. Daarmee kunt u zeer grote afstanden overbruggen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport, dit nemen we graag voor u uit handen. Indien gewenst kunnen we de hardhouten schotten ook voor u uitleggen, zodat u direct aan de slag kunt met uw klus. De vrachtwagens en chauffeurs van Plaisier BV zijn allemaal gekeurd en gecertificeerd, waardoor we op iedere locatie mogen leveren.

Hardhouten schotten binnen 24 uur op locatie

We begrijpen dat snelheid essentieel is. Heeft u de hardhouten schotten snel nodig? Wij zorgen ervoor dat u de materialen op de afgesproken tijd op locatie heeft. Zo kunt u snel van start. Binnen Nederland en België leveren wij de rijplaten en schotten binnen 24 uur op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang razendsnel een scherpe prijsopgave.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.