Rijplaten huur

Rijplaten huur je natuurlijk bij Plaisier BV. Oorspronkelijk begonnen als handelsonderneming in gebruikte- en herbruikbare materialen en later producent van draglineschotten, maar sinds 2000 specialist in de verhuur van hardhouten draglineschotten, kunststof rijplaten en stalen rijplaten in uiteenlopende afmetingen. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij voor elk project de perfecte ondergrond leveren. En dat voor zeer gunstige tarieven en ook nog eens snel geleverd. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder en ontdek wat wij nog meer te bieden hebben.

Plaisier BV

Plaisier BV is een bekende naam in verschillende sectoren. En dat is niet voor niets. Eerst als producent van draglineschotten en nu als verhuurder van draglineschotten en rijplaten hebben wij de basis gelegd van een groot aantal projecten in Nederland en het buitenland. Onze draglineschotten zijn geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen, o.a. funderingstechnieken, utiliteitsbouw, infrastructuur maar ook offshore. En ook onze rijplaten zijn multi inzetbaar.

Rijplaten huur

Door naast de verhuur van draglineschotten ook rijplaten in verschillende afmeting te huur aan te bieden kunnen wij voor ieder (bouw)project een geschikte ondergrond leveren. Als het gaat om huur van rijplaten heeft u bij ons de keuze uit 2 soorten materialen: kunststof rijplaten en stalen rijplaten. Daarnaast hebben wij beide soorten platen ook nog eens in een groot aantal verschillende afmetingen op voorraad. Beginnend bij 3 meter tot maar liefst 6 meter lengte en met een breedte van 1 tot 3,40 meter.
rijplaten huur

Snelle levering

Wel formaat u ook kiest of nodig heeft, bij ons zijn alle formaten rijplaten uit voorraad leverbaar. Daardoor zijn wij vaak in staat om al binnen enkele uren uit te kunnen leveren. Ook wanneer u de rijplaten niet zelf kunt komen ophalen kunt u er snel gebruik van maken dankzij onze transportservice. Staat u voor een logistieke uitdaging of staat uw planning onder grote druk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee over een passende oplossing.

Service

Als familiebedrijf hebben wij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wij zetten allemaal graag een stapje harder om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvol verloop van uw project. Dus bent u voor uw project op zoek naar kunststof of stalen rijplaten, huur deze dan bij Plaisier BV. Wij zullen u niet teleurstellen! Bij ons kunt u rekenen op jarenlange expertise, de beste service en gunstige huurtarieven. Overtuig uzelf, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.