Tarieven

Voordelig draglineschotten of rijplaten huren? Plaisier BV heeft een ruime voorraad draglineschotten en rijplaten in diverse afmetingen direct beschikbaar voor de verhuur. Bij ons huurt u altijd tegen scherpe tarieven en onder goede voorwaarden.

Rijplaten verhuur

Plaisier BV verhuurt stalen en kunststof rijplaten in diverse afmetingen. Voor het huren van stalen rijplaten voor zwaar transport en bouwprojecten tot het huren van kunststof rijplaten voor de aanleg van bijvoorbeeld tijdelijke voetgangerspaden bent u bij ons aan het juiste adres. De rijplaten bieden een stevige ondergrond voor wagens, machines, opslag en evenementen en zorgen voor een optimale toegankelijkheid.

Draglineschotten huren

Wij hebben ook een groot assortiment draglineschotten in uiteenlopende lengtes en diktes. U kunt bij ons terecht voor het huren van enkele schotten tot meterslange banen, de perfecte basis voor ieder project. We bieden schotten van 3 tot en met 12 meter lang, welke een stevige fundering vormen voor slechte ondergronden, leidingstraten, drukverdelingen en overkluizingen.

Huurtarieven

Bekijk de actuele huurtarieven en -voorwaarden:

Huurtarieven en algemene handelsvoorwaarden 2024