Benieuwd naar de dikte van onze draglineschotten? Ontdek alles over dit product!

Bij Plaisier B.V. kunt u terecht voor het huren van rijplaten en houten draglineschotten. De draglineschotten zijn ideaal voor het aanleggen van een tijdelijke verharding bij grote bouwprojecten. Wij vertellen u graag meer over onze hardhouten draglineschotten en de beschikbare afmetingen. De schotten zijn bij ons te huur in de lengte, breedte en dikte die u zoekt. Lees snel verder, vraag uw offerte aan en profiteer van onze uitgebreide service.

Wat zijn draglineschotten?

Wanneer u met een grootschalig bouwproject bezig bent heeft u met zware machines te maken. Het is dan van groot belang om een tijdelijke verharding aan te leggen. Dit beschermt de ondergrond en zorgt ervoor dat de machines niet wegzakken. Onze draglineschotten zijn ideaal voor zware belasting. De schotten zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout. De hardhoutsoorten azobé en greenheart zijn extreem hard en daardoor bijzonder geschikt als tijdelijke verharding op grootschalige bouwprojecten. Door het hout van hoge kwaliteit zijn onze draglineschotten zeer betrouwbaar.

Alles over de lengte, breedte en dikte

Bij Plaisier B.V. vindt u een ruim assortiment houten draglineschotten. Daardoor heeft u veel keuze wat betreft de lengte, breedte en dikte van de draglineschotten. Gaat u een tijdelijke toegangsweg aanleggen? Dan zijn de schotten van 5 meter lang een goede optie. Wanneer u grotere afstanden moet overbruggen zijn de draglineschotten van 6 of 12 meter een perfecte oplossing. We hebben allerlei lengtes beschikbaar tussen 3 en 12 meter lang. De breedtes en diktes variëren per lengte. Zo kun je draglineschotten huren van 10 tot 30 centimeter dikte. Voor ieder project hebben wij de juiste oplossing!

Tip: Bekijk alle beschikbare afmetingen en huurtarieven

Draglineschotten huren? Vraag uw offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze draglineschotten? Wij staan graag klaar om u te helpen. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Vul uw gegevens in, selecteer de gewenste producten en geef wat informatie over uw project. Wij sturen u snel een scherpe prijsopgave op. Zodra u akkoord gaat met onze offerte gaan wij voor u aan de slag. U profiteert dan van onze uitgebreide service. Daar vertellen wij graag meer over.

Profiteer van onze service

Wanneer u onze draglineschotten huurt kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij verzorgen graag het transport van de hardhouten schotten. Aangekomen op locatie leggen wij de schotten graag voor u uit, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Wanneer het om grote bouwprojecten gaat is tijd kostbaar. Daarom zorgen wij dat u snel geholpen wordt. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij geven u graag meer informatie en helpen u snel verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.