Draglineschotten 3 meter

Draglineschotten met een lengte van 3 meter zijn de kleinste schotten binnen ons assortiment. Deze schotten met een breedte van 1 meter en dikte van 20 centimeter worden voornamelijk gebruikt voor kleinere projecten. Omdat deze schotten kleiner zijn van formaat kunnen er meer tegelijk geleverd worden.

Uit voorraad leverbaar

3 meter lange draglineschotten zitten standaard in ons assortiment. Ze zijn dan ook uit voorraad leverbaar waardoor u al snel aan de slag kunt met uw project. Daarnaast is dit formaat draglineschot ideaal voor internationale projecten. Ze zijn immers korter van formaat, waardoor er meer schotten op de vrachtwagen passen. Dat merkt u aanzienlijk in de transportkosten. Plaisier BV kan deze schotten meteen aan u leveren, vraag ons naar de mogelijkheden.

Toepassing

Draglineschotten kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden. Veel voorkomende doeleinden zijn bijvoorbeeld: bescherming van kwetsbare ondergronden, drukverdelingen om puntbelasting te voorkomen, tijdelijke invoer-, afvoer- en toegangswegen en tijdelijke ondergrond en rijbanen voor zwaar materieel zoals kranen. Draglineschotten van 3 meter worden vaak toegepast bij gemeentelijke werken, ook wordt er bij internationale projecten vaak gekozen voor deze afmeting. Andere afmetingen waar u voor kunt kiezen zijn: 4 meter, 5 meter, 6 meter, 7 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter.

Draglineschotten 3 meter huren? Direct uit voorraad leverbaar

Over Plaisier BV

Plaisier BV is van oorsprong een echt familiebedrijf, meerdere generaties werken samen aan het succes van het bedrijf. Door de jaren heen heeft Plaisier BV een enorme groei doorgemaakt. Waarbij de core business eerst bestond uit de in- en verkoop van herbruikbare materialen ligt de focus nu volledig op het verhuren van rijplaten en draglineschotten. Zo kunnen we als een van de weinige leveranciers uitzonderlijk lange draglineschotten leveren van wel 12 meter lang. Deze schotten zijn geschikt voor de meest zware werkzaamheden en grote overbruggingen.

Draglineschotten 3 meter huren

Wilt u draglineschotten huren? Dan kunt u op Plaisier BV rekenen. We bezorgen de draglineschotten snel bij u op locatie en kunnen ze eventueel ook voor u uitleggen. Zo kunt u direct aan de slag! Plaisier BV levert schotten direct uit voorraad. Bekijk onze huurtarieven voor een actueel overzicht van de voorwaarden en kosten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.