Draglineschotten 5 meter

Heeft u op korte termijn draglineschotten van 5 meter nodig voor uw (bouw)project? Plaisier BV verhuurt draglineschotten in afmetingen van 3 tot 12 meter lengte. Al onze draglineschotten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 24 uur op locatie worden afgeleverd. Met onze snelle en persoonlijke service zorgen wij er graag voor dat u direct verder kunt met uw werkzaamheden en uw projectplanning niet in gevaar komt. Maak kennis met Plaisier BV, neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Diverse afmetingen en toepassingen

Draglineschotten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting u ook zoekt, bij Plaisier zijn de draglineschotten altijd ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar. De draglineschotten met een lengte van 5 meter uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in 3 diktes: 10, 15 en 20 centimeter.

Over het algemeen geldt; hoe groter de dikte des te steviger de draglineschotten zijn. Draglineschotten met een dikte van 20 centimeter zijn bijzonder geschikt voor drukverdeling voor groot materieel, als tijdelijke brug of als aanvoer-, afvoer- of toegangsweg. Door het gebruik van draglineschotten wordt een bouwterrein beter begaanbaar en toegankelijk voor zwaardere bouwvoertuigen en -machines. De schotten zijn gemaakt uit de beste kwaliteit Azobé hardhout en hebben daardoor een lange levensduur en zijn bestand tegen langdurige en zware belasting.

Draglineschotten 5 meter

Draglineschotten 5 meter direct op locatie

Onze draglineschotten zijn af te halen op onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht, maar kunnen ook door ons op locatie worden afgeleverd. Voor de grootste efficiëntie dragen wij graag zorg voor het transport van de draglineschotten tot op de bouwplaats en leggen ze daar meteen voor u uit. Hiervoor beschikken wij over radiografische kraanwagens waarmee wij de schotten indien gewenst binnen 24 uur voor u uitrijden zodat deze direct gebruikt kunnen worden en de werkzaamheden geen (verdere) vertraging oplopen. Wanneer de draglineschotten niet meer nodig zijn kunnen wij deze op uw teken net zo makkelijk weer bij u ophalen. Dat noemen wij service bij Plaisier.

De voordelen van huren bij Plaisier

Huurt u bij Plaisier dan tekent u voor:

  • hoge kwaliteit draglineschotten
  • transparante prijzen
  • flexibiliteit
  • snelheid en
  • service

Ervaar het zelf! Bekijk onze huurtarieven voor een actueel overzicht van de voorwaarden en kosten of vraag direct een offerte aan!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.