Draglineschotten 8 meter

Onmisbaar bij elk grootschalig bouwproject waarbij groot materieel wordt ingezet: draglineschotten. Plaisier BV heeft een grote voorraad hardhouten draglineschotten in lengtes van 3 tot 12 meter te huur. Ook draglineschotten van 8 meter zijn direct uit voorraad leverbaar. De schotten kunnen op het door u gewenste tijdstip op uw locatie worden afgeleverd. Voorkom vertraging en vraag direct een offerte aan.

Draglineschotten 8 meter te huur

Onze draglineschotten zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes. Elke afstand tot 12 meter is te overbruggen met behulp van de draglineschotten van Plaisier. Doordat de schotten gemaakt zijn van het beste hardhout zijn deze zeer betrouwbaar en gaan jarenlang mee. De draglineschotten zijn snel te plaatsen en zijn geschikt voor elk project. Gebruik draglineschotten van 8 meter voor drukverdeling voor groot materieel zoals heistellingen en bouwkranen op bouwplaatsen. Of als tijdelijke brug of aanvoer-, afvoer- of toegangsweg. Door de toepassing van draglineschotten is uw terrein (beter) begaanbaar en wordt tegelijkertijd de ondergrond beschermd tegen eventuele beschadigingen door zwaar transport. Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van onze draglineschotten? Neem vrijblijvend contact met ons op.
draglineschotten afmetingen

Op locatie afgeleverd

Om het u gemakkelijk te maken leveren wij de draglineschotten van 8 meter graag bij u op locatie af. Met radiografische kraanwagens rijden wij naar uw locatie en leggen de draglineschotten in een hoog tempo meteen voor u uit. U bespaart zo kostbare tijd en kunt direct beginnen met de werkzaamheden. Geef ons een seintje wanneer de werkzaamheden zijn afgerond en wij halen de schotten zo snel mogelijk weer bij u op. U heeft hierbij de keuze om de draglineschotten vervuild aan ons mee te geven. Kiest u ervoor om ons te helpen bij de schoonmaak dan vervallen de schoonmaakkosten. Alle vrachtwagens en chauffeurs van Plaisier beschikken over geldige keuringen en alle benodigde certificaten waardoor wij op iedere locatie mogen leveren. Als het nodig is leveren wij draglineschotten, in Nederland en België, binnen 24 uur op locatie af.

Razendsnel

Ook bij het behandelen van uw offerte aanvragen zijn we bij Plaisier BV razendsnel. Vul alle gegevens in op het aanvraagformulier in en ontvang direct een gespecificeerde prijsopgave op maat. Kijk hier voor een overzicht van onze scherpe tarieven. Heeft u vraag over onze draglineschotten van 8 meter of over een van onze andere producten, neem dan contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.