Draglineschotten huren

Voordelig draglineschotten huren? Plaisier BV heeft een ruime voorraad draglineschotten voor verschillende toepassingen en in diverse afmetingen beschikbaar voor de verhuur. Bij ons huurt u altijd tegen scherpe tarieven en onder goede voorwaarden. Ook doen wij graag een stapje extra voor u. Zo bieden wij u de mogelijkheid om het transport door ons te laten verzorgen en leggen wij de draglineschotten graag voor u uit. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Draglineschotten huren

Draglineschotten worden gebruikt als fundering voor slechte ondergronden, leidingstraten, drukverdelingen en overkluizingen. In ons assortiment vindt u draglineschotten in diverse afmetingen van 3 tot 12 meter. Naast diverse lengtematen zijn er ook verschillende diktes beschikbaar. We kunnen schotten leveren in diktes van 15 tot 30 centimeter. Langere schotten hebben een grotere dikte. Voor elke klus hebben wij de geschikte draglineschotten beschikbaar.
Draglineschotten huren

Van 3 tot 12 meter lang

De draglineschotten met afmetingen tot 5 meter zijn handzamer dan die van grotere lengtes. Deze formaten zijn populair vanwege de veelzijdigheid van dit formaat. Deze draglineschotten zijn toepasbaar als tijdelijke toegangsweg. Wanneer dubbel gelegd kunnen deze ook als kraanbaan ingezet worden. In klein formaat kunnen er meer schotten geladen worden, dan wanneer u voor een groter formaat kiest. Voor het zware geschut bieden we draglineschotten van 6, 7, 8, 10 en 12 meter lang. In deze lengtes zijn de schotten een solide basis voor elk project. Alle schotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit hardhout en gaan jarenlang mee.

Direct uit voorraad leverbaar

Onze draglineschotten zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de schotten al binnen 24 uur na de definitieve aanvraag bij u op locatie worden afgeleverd. Indien gewenst verzorgen wij het transport en leggen wij de schotten ook meteen voor u uit zodat u meteen aan de slag kunt. Heeft u vragen over onze schotten of wilt u advies over het juiste formaat voor uw project of het benodigde aantal? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.