Draglineschotten verhuur

Voor voordelige draglineschotten verhuur moet u in Hendrik-Ido-Ambacht zijn! Plaisier BV kan diverse afmetingen hardhouten draglineschotten direct uit voorraad leveren waardoor deze al binnen 24 uur bij u op locatie kunnen zijn. Bekijk alle specificaties van de beschikbare formaten en onze gunstige huurtarieven of vraag direct een offerte aan.

Draglineschotten verhuur

Een tijdelijke verharding nodig als solide basis voor uw grootschalige bouwproject? Bij Plaisier BV vindt u diverse afmetingen draglineschotten in de verhuur. Onze draglineschotten zijn verkrijgbaar in lengtes van 3 tot 12 meter. De diktes van de schotten variëren van 10 tot 30 centimeter. Van elk formaat draglineschot hebben wij een ruime voorraad zodat voor elke klus altijd de geschikte draglineschotten beschikbaar zijn.

Hardhouten schotten

Onze draglineschotten zijn gemaakt van hardhout van de beste kwaliteit. Hardhoutsoorten als azobé en greenheart zijn extreem hard en daardoor bijzonder geschikt voor dit product. Door het gebruik van deze houtsoorten gaan onze draglineschotten jarenlang mee en zijn zeer betrouwbaar.

Draglineschotten verhuur

Welke lengte?

Afmetingen tot 5 meter zijn zeer populair vanwege de veelzijdigheid van dit formaat. Dit formaat is zeer geschikt voor de aanleg van tijdelijke toegangswegen. Dubbel gelegd kunnen deze ook als kraanbaan ingezet worden. Draglineschotten van 6 tot maar liefst 12 meter lang zijn ideaal voor het overbruggen van grotere afstanden. Doordat draglineschotten met lange lengtes ook dikker zijn kunnen deze nog zwaarder belast worden dan de kortere varianten.

Binnen 24 uur op locatie

Indien nodig kunnen wij ervoor zorgen dat de schotten al binnen 24 uur bij u op locatie worden afgeleverd. Hierbij kunt u de zorg voor het transport en het uitleggen van de draglineschotten bij ons neerleggen zodat u hier geen omkijken naar hebt. Voor vragen over onze producten, mogelijkheden, huurtarieven en -voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij behandelen alle aanvragen met zo snel wij kunnen, want we begrijpen dat tijd voor u van groot belang is.

Direct contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.