Huur draglineschotten

Bent u op zoek naar een tijdelijke verharding voor uw bouwproject? Dan kunnen wij van Plaisier B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht u verder helpen! Wij hebben een grote voorraad hardhouten draglineschotten. De schotten kunnen al binnen een dag bij u op locatie zijn. Draglineschotten huur je in lengtes van 3 tot 12 meter. Hoe langer de schotten, hoe dikker ze zijn en hoe hoger ze belast kunnen worden. Wij regelen het transport naar uw locatie. Benieuwd geworden? Lees verder of vraag direct een offerte aan.

draglineschotten 10 meter

De voordelen van onze draglineschotten

Huur draglineschotten bij Plaisier B.V. en profiteer van veel verschillende voordelen. Wij zetten ze op een rijtje voor u:

  • Onze draglineschotten zijn gemaakt van hoge kwaliteit hardhout en zijn daardoor zeer betrouwbaar. Door het harde azobé en greenheart hout zijn de schotten oersterk en gaan ze jarenlang mee.
  • Wij beschikken over een grote voorraad en ruime keuze uit verschillende lengtes. Ga bijvoorbeeld voor draglineschotten tot 5 meter voor het aanleggen van een tijdelijke toegangsweg. Wil je grotere afstanden overbruggen? Kies dan voor onze schotten van 6 tot 12 meter. Langere schotten zijn dikker en kunnen hoger belast worden.
  • Wij verzorgen het transport en uitleggen van de schotten voor u. Daardoor heeft u er zelf geen werk aan, wij begrijpen dat u het druk heeft met andere dingen.
  • De draglineschotten kunnen al binnen 24 uur op uw locatie geleverd worden. Daardoor kan uw bouwproject snel door blijven gaan.
  • Wij hanteren zeer scherpe huurtarieven waar u van kunt profiteren

 

Huur uw draglineschotten bij Plaisier B.V.

Huur onze draglineschotten en wij kunnen u volledig ontzorgen. Indien nodig verzorgen wij het transport en neerleggen van de schotten, u heeft er dan helemaal geen omkijken naar. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is als het om bouwprojecten gaat. Daarom helpen wij onze klanten altijd snel. Bekijk onze huurtarieven of neem bij vragen contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.