Kunststof rijplaten 3 meter

Heeft u rijplaten nodig van 3 meter? Bij Plaisier B.V. vindt u wat u nodig heeft. Wij hebben een ruime voorraad rijplaten in verschillende formaten en materialen. Heeft u al eens kunststof rijplaten overwogen? Deze rijplaten hebben veel verschillende voordelen. Wanneer u onze rijplaten huurt profiteert u van uitgebreide service. Zo komen wij de rijplaten graag op locatie afleveren voor u. Lees meer over onze kunststof rijplaten van 3 meter of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van kunststof rijplaten

Onze kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Deze rijplaten zijn erg sterk en bieden een goede bescherming van de ondergrond. Daarnaast zijn ze ook nog eens veel lichter en handzamer dan stalen rijplaten. Hierdoor zijn ze makkelijk uit te leggen, te vervoeren en te verplaatsen. Het feit dat de kunststof rijplaten zo handzaam zijn is het grootste voordeel van deze rijplaten. Ze worden vaak gebruikt als tijdelijke verharding op grasvelden, bestrating, evenemententerreinen en meer. De rijplaten beschermen de ondergrond tegen beschadiging door zware belasting. Bovendien voorkomen ze wegzakken in zachte ondergronden. Een ideale oplossing voor allerlei soorten projecten!

Gaat u voor 3 meter of een ander formaat?

Onze rijplaten zijn te huur in verschillende formaten. De kunststof rijplaten kunt u huren in 3, 4 of 6 meter lengte. Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in 3, 5 en 6 meter. U kunt daarnaast kiezen voor een breedte van 1 tot 3,4 meter. De rijplaten van 3,4 meter zijn zeer geschikt voor het aanleggen van tijdelijke wegen voor zware machines. U heeft dan door de brede rijplaten aan een enkele baan voldoende. Bekijk ons document met afmetingen en huurtarieven en kies de rijplaten die het beste bij uw project passen.

Huur uw rijplaten bij Plaisier B.V.

Onze huurtarieven zijn berekend op het zelf afhalen van de rijplaten. Wilt u de kunststof rijplaten van 3 meter liever op locatie laten afleveren? Dat doen wij graag voor u. Wij leveren de rijplaten af op de gewenste locatie en tijd. Onze medewerker kan de rijplaten ook nog netjes voor u uitleggen als u dat wenst. Dan kunt u er direct gebruik van maken. Heeft u nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier, e-mail of telefoon. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.