Kunststof rijplaten

Tijdelijke verharding nodig voor een verbouwing, bouwproject of evenement? Bij Plaisier BV huurt u kunststof rijplaten in diverse afmetingen al vanaf €0,45 per plaat per dag. Wij leveren de beste service tegen scherpe tarieven. Levering en uitleggen op locatie mogelijk.

Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Deze rijplaten zijn bijzonder sterk en gemakkelijk uit te leggen, te vervoeren en te verplaatsen. Deze rijplaten zijn met name geschikt als tijdelijke verharding op grasvelden, bestrating, evenemententerreinen, etc. Ze beschermen kwetsbare ondergronden tegen beschadiging door zware belasting en voorkomen het wegzakken in zachte ondergronden. Voorbeelden van werkzaamheden waarbij kunststof rijplaten kunnen worden ingezet zijn kleinschalige (bouw)projecten zoals het plaatsen van een aan- of uitbouw aan een woonhuis of de aanleg van een tuin. Kunststof rijplaten worden ook vaak gebruikt bij evenementen en festivals ter bescherming van de ondergrond en voor het beter toegankelijk maken van het evenemententerrein. Het grote voordeel van kunststof rijplaten is dat deze wel een goede bescherming bieden, maar zijn veel lichter en handzamer zijn dan stalen rijplaten.

Diverse afmetingen beschikbaar

De grootte van het bouw- of evenemententerrein, de afstanden en de belasting zijn o.a. bepalend voor het type rijplaten en de afmetingen die voor u het meest geschikt zijn. Daarom bieden wij u bij Plaisier BV niet alleen de keuze uit kunststof rijplaten of stalen rijplaten, maar zijn beide typen ook in verschillende afmetingen beschikbaar. Onze kunststof rijplaten zijn verkrijgbaar in 3 lengtes: 3, 4 en 6 meter. De rijplaten van 3 en 4 meter zijn 1 meter breed. De rijplaten met een lengte van 6 meter hebben een breedte van maar liefst 2 meter. Deze rijplaten zijn ook dikker en door de grote afmetingen ook aanzienlijk zwaarder dan de rijplaten van 3 en 4 meter lang. In vergelijking met de stalen rijplaten zijn ook de grote kunststof rijplaten nog steeds vele malen lichter wat het gemakkelijker maakt om deze te vervoeren en uit te leggen. Voor alle specificaties zoals afmetingen en gewicht zie onze huurtarieven en -voorwaarden.

kunststof rijplaten

Transport van rijplaten

Kunststof rijplaten zijn door het relatief lichte gewicht vrij eenvoudig te vervoeren. Beschikt u niet over een geschikt transportmiddel of heeft u grote hoeveelheden of lange lengtes nodig dan verzorgen wij het transport graag voor u. Plaisier BV kan de rijplaten op locatie afleveren en eventueel meteen voor u uitleggen. Heeft u specifieke wensen of aanvullende vragen over deze dienstverlening? Wij denken graag met u mee en helpen u bij het vinden van een passende oplossing.

Direct offerte aanvragen

Wilt u een compleet overzicht van alle kosten ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor een direct antwoord op uw vragen of informatie over onze producten en dienstverlening kunt u ook contact met ons opnemen.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.