Rijplaten 5 meter

Met rijplaten realiseert u een eenvoudig en snel een tijdelijke verharding waarmee u een optimale bereikbaarheid voor (vracht)verkeer realiseert. Wij begrijpen als geen ander dat snelheid van groot belang is, daarom leveren wij 5 meter rijplaten vanuit voorraad op zeer korte termijn. Ook is het bezorgen en uitleggen van de rijplaten mogelijk. Afhankelijk van de toepassing leveren wij stalen en kunststof rijplaten van 3, 4, 5 en 6 meter in verschillende breedtes.

Bekijk onze huurtarieven.

rijplaten 5 meter

 

Verschillende rijplaat materialen

Bij Plaisier huur jij voordelig – gecertificeerde en gekeurde rijplaten in verschillende afmetingen, ook 5 meter rijplaten zijn in grote aantallen direct leverbaar. Onze chauffeurs staan klaar voor bezorging en het uitleggen van de rijplaten. Afhankelijk van de toepassing kun je kiezen uit de materialen kunststof en stalen rijplaten, enkel de stalen rijplaten zijn met een lengte van 5 meter beschikbaar.

Onze stalen rijplaten zijn geschikt voor zware belastingen en realiseren een stevige en veilige ondergrond. Deze stalen rijplaten worden voornamelijk gebruikt in de GWW sector. De rijplaten zijn gemaakt van ijzer, beschikbaar in breedtes van 1 tot 3,4 meter en voorzien van hijsogen en afgeronde hoeken. Neem vandaag contact met ons op voor het huren van 5 meter stalen rijplaten.

Onze kunstof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Deze rijplaten zijn sterk, makkelijk hanteerbaar en worden voornamelijk ingezet voor het realiseren van tijdelijke verhardingen van bijvoorbeeld grasvelden en straten bij evenementen of werkzaamheden. De kunststof rijplaten zijn verkrijgbaar in de lengtes 3, 4, 6 meter.

Rijplaten 5 meter huren

Wilt u rijplaten van 5 meter huren? Vul hieronder het contactformulier in en ontvang spoedig een offerte. Bekijk onze huurtarieven per rijplaat materiaal, lengte en breedte. De opgegeven prijzen zijn exclusief transport. Uiteraard is het bezorgen en uitleggen van de rijplaten op locatie mogelijk.

Bij vragen & het aanvragen van offertes willen wij u vragen het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 68 133 80.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.