Rijplaten huren

Rijplaten huren voor een (ver)bouwproject, evenement of de aanleg van uw tuin? Plaisier BV heeft een grote voorraad stalen en kunststof rijplaten in diverse afmetingen beschikbaar voor de verhuur. Al vanaf €0,16 per plaat per dag. Informeer vrijblijvend naar alle tarieven en mogelijkheden.

Rijplaten huren

Rijplaten zijn bijzonder geschikt voor de bescherming van een kwetsbare ondergrond bij intensieve belasting door bijvoorbeeld zwaar materieel of bij een evenement. Bij ons kunt u rijplaten huren in verschillende formaten, van 3 tot zelfs 6 meter lang. Ook heeft u de keuze uit verschillende materialen. Kunststof rijplaten zijn in vergelijking met de stalen variant vele malen lichter en daardoor ook handzamer. Stalen rijplaten hebben als grote voordeel dat deze bestand zijn tegen zwaardere belasting en daardoor de ondergrond beter beschermen. Voor het echt zware werk kunt u bij Plaisier BV ook terecht voor draglineschotten. Deze schotten van hardhout hebben een dikte vanaf 10 cm en zijn daardoor geschikt voor inzet bij zwaar transport.

Rijplaten huren

Tijdelijke verharding

Zowel kunststof als stalen rijplaten en draglineschotten zijn dus geschikt als tijdelijke verharding en voor de bescherming van ondergronden. Welk type voor uw project het best geschikt is hangt af van o.a. de staat van de ondergrond, de staat hiervan, de maximale belasting, de aard van de belasting en de beschikbare middelen. Hierbij heeft u naast type product ook nog eens de keuze uit een groot aantal verschillende lengtes en diktes. Wij begrijpen dat u wellicht wel wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen van het best geschikte product en de benodigde hoeveelheid. Onze medewerkers staan daarom klaar om u hierbij te helpen. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Huurtarieven

Alle formaten rijplaten en draglineschotten die u bij ons kunt huren kunt u terugvinden in onze huurtarieven. Op deze prijslijst staan niet alleen de huurprijzen per plaat, maar ook de specificaties zoals lengte, breedte en dikte van alle beschikbare platen. Ook de eenmalige kosten per plaat, schoonmaakkosten en kosten voor het walsen staan hierin vermeld evenals de huurvoorwaarden. Wilt u de rijplaten bij u op locatie laten afleveren? Ook dat is mogelijk! In de meeste gevallen is levering binnen 24 uur na aanvraag mogelijk.

Offerte

Direct een prijsopgave ontvangen voor rijplaten huren? Vul de gegevens van uw project in op het offerteformulier en ontvang razendsnel een compleet overzicht van alle kosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.