Rijplaten huren en laten leggen

Wilt u rijplaten huren en laten leggen? Plaisier BV staat voor u klaar! Bij ons heeft u de mogelijkheid om stalen rijplaten, kunststof rijplaten en hardhouten draglineschotten te huren. Hiermee kunt u eenvoudig een tijdelijke toegangsweg creëren om de ondergrond te beschermen en te voorkomen dat zware machines wegzakken. Wij vertellen graag meer over onze verschillende soorten rijplaten. Ontdek welke rijplaat het meest geschikt is voor uw project. Lees verder voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Rijplaten huren en laten leggen door Plaisier BV

Bij ons kunt u terecht voor het huren en laten leggen van rijplaten in alle soorten en maten. We verhuren zowel stalen rijplaten, kunststof rijplaten als hardhouten draglineschotten. Ieder soort rijplaat is geschikt voor andere toepassingen. Als u de geschikte rijplaten voor uw project heeft uitgekozen, gaan we graag voor u aan de slag. Als u dat wilt leveren we de rijplaten af op uw locatie. U kunt de rijplaten ook netjes door ons laten leggen. Dat is pas service! Zodra u de rijplaten niet meer nodig heeft, komen we ze ook weer ophalen. Lees verder om meer te weten te komen over ons assortiment rijplaten.

rijplaten leggen

Huur de rijplaten die bij uw project passen

Bij Plaisier BV kunt u verschillende soorten rijplaten huren. We zetten ze graag op een rijtje voor u:

  • Stalen rijplaten
    Onze stalen rijplaten zijn ideaal voor het leggen van tijdelijke wegen om zwaar materieel toegang te geven. Dit is vooral handig bij bouwprojecten waar vrachtwagens, kranen en graafmachines essentieel zijn. Met behulp van de rijplaten kunnen deze machines de bouwplaats betreden zonder schade aan te richten aan de ondergrond. Daarnaast worden de stalen rijplaten ook ingezet bij evenementen, festivals, wegwerkzaamheden, op landbouwgrond of in natuurprojecten.
  • Kunststof rijplaten
    Kunststof rijplaten wegen aanzienlijk minder dan stalen rijplaten, waardoor ze gemakkelijk zelf te leggen en te vervoeren zijn. Ze zijn uitgerust met een antislip oppervlak, waardoor ze veilig zijn voor zowel voetgangers als voertuigen. Onze kunststof rijplaten zijn volledig recyclebaar, wat ze zeer milieuvriendelijk maakt. Dit type rijplaten is uitermate geschikt voor bouwprojecten, evenementen, beurzen, festivals, tuinen en landbouwgrond.
  • Hardhouten draglineschotten
    Voert u een grootschalig bouwproject uit? Dan vereist dat krachtiger middelen. Creëer een tijdelijke toegangsweg met onze hardhouten draglineschotten. Deze zeer stevige rijplaten voorkomen dat zware machines wegzakken en beschermen de ondergrond tegen schade. Bij het huren van onze draglineschotten bent u verzekerd van veilige, duurzame en betrouwbare rijplaten, de ideale keuze voor grootschalige projecten.

Meer informatie

Wilt u rijplaten huren en laten leggen? Plaisier BV is de betrouwbare partij die u zoekt. Bekijk op uw gemak de afmetingen en huurtarieven. Vraag meteen een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Bij ons profiteert u altijd van uitgebreide service. We zorgen ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar het transporteren en leggen van de rijplaten. U kunt dit aan onze medewerkers over laten. Zij halen de rijplaten ook weer op als u ze niet meer nodig heeft. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.