Rijplaten van staal

Heeft u rijplaten van staal nodig? Deze rijplaten zijn onmisbaar bij bouwprojecten of evenementen. Dankzij stalen rijplaten kunt u het terrein eenvoudig betreden met zwaar materieel. Onze rijplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten en materialen. Wij transporten de rijplaten naar de gewenste locatie en leggen ze graag voor u uit. Lees alles over onze rijplaten van staal, onze service en hoe wij u graag op een persoonlijke manier verder helpen.

Rijplaten van staal

Wanneer u een bouwproject of evenement toegankelijk wil maken voor groot materieel zijn rijplaten van staal onmisbaar. Door stalen rijplaten uit te leggen voorkomt u dat machines wegzakken in zachte ondergrond. Bovendien beschermt u de ondergrond tegen beschadigingen. De stalen rijplaten kunnen bijvoorbeeld ook uitgelegd worden op bestrating zodat dit niet beschadigd. Is er geen sprake van zware machines? Dan kunt u ook kiezen voor kunststof rijplaten. Deze zijn makkelijker te hanteren en verplaatsen. Voor grote projecten met zwaar materieel zijn rijplaten van staal echter verstandiger. U kunt kiezen uit stalen rijplaten van 3, 5 of 6 meter lang. Ook qua breedte zijn er verschillende opties mogelijk zodat u altijd passende rijplaten voor uw project kunt uitkiezen. De afmetingen en huurtarieven kunt u bekijken op onze website.

Onze service

Onze diensten stoppen niet bij het verhuren van de rijplaten. Indien gewenst transporteren wij de rijplaten met ons eigen vervoer naar uw locatie. Dit is bijzonder handig wanneer u zelf niet over het juiste vervoer beschikt. Wanneer u dat wenst worden de rijplaten van staal na het afleveren ook direct voor u uitgelegd op de juiste plaats. Wij hebben hiervoor speciale kraanwagens waarmee het uitleggen van de rijplaten razendsnel gebeurd is. Dit zorgt ervoor dat u er zelf geen omkijken naar heeft, wel zo makkelijk! Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond halen wij de rijplaten weer voor u op. Wij bieden onze service zowel in Nederland als België aan.

Huur uw rijplaten bij Plaisier B.V.

Wilt u onze rijplaten van staal bestellen? Dat kan eenvoudig op onze website. Vul het offerteformulier in om een voordelig prijsvoorstel te ontvangen. U kunt zelf aangeven of u gebruik wilt maken van onze bezorg en uitleg service. Wanneer u graag persoonlijk advies ontvangt voor u de rijplaten van staal besteld staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan klaar om u van passend advies te voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.