Scheepshuiden

Scheepshuiden nodig voor tijdelijke verharding en bescherming van de ondergrond van uw bouwproject? Plaisier BV heeft altijd een ruime voorraad xl rijplaten en rijplaten met een maximale lengte van 6 meter beschikbaar voor de verhuur! Doordat de rijplaten direct uit voorraad leverbaar kunnen deze vaak al binnen 24 uur op locatie worden afgeleverd. Naast onze aflever service op locatie bieden wij ook de mogelijkheid om de rijplaten direct voor u uit te rijden zodat de werkzaamheden snel van start kunnen gaan.

Scheepshuiden: stalen rijplaten van 5×3,4 meter

Scheepshuiden zijn stalen rijplaten met een lengte van 5 meter en een breedte van 3,4 meter. Met name vanwege deze grote breedte zijn scheepshuiden zeer geschikt voor de aanleg van tijdelijke wegen voor zwaar materieel. Met deze breedte is het vaak voldoende om slechts een enkele baan te leggen.

Andere afmetingen

Verschillende toepassingen vragen om verschillende afmetingen daarom zijn onze stalen rijplaten verkrijgbaar in diverse afmetingen. Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in 3 lengtes: 3, 5 en 6 meter. De rijplaten met een lengte van 3 en 6 meter zijn standaard 1,7 meter breed en 13 mm dik. Bij een lengte van 5 meter heeft u naast de scheepshuiden van 3,4 meter breed ook de keuze uit een breedte van 1 meter en 1,3 meter. Behalve in breedte variëren deze rijplaten ook in dikte. Wilt u weten welke stalen rijplaten het meest geschikt zijn voor uw toepassing? Onze medewerkers adviseren u graag!

Stalen rijplaten

Stalen rijplaten zijn de snelste en makkelijkste manier om een onverharde ondergrond geschikt te maken voor betreding met groot materieel. Rijplaten worden daarnaast veel gebruikt om een bestaande ondergrond te beschermen tegen zware belasting en mogelijke beschadiging daardoor. Voor het aanleggen van een tijdelijke verharding die niet zwaar belast wordt en de ondergrond niet hoeven te beschermen tegen zware machines zijn er ook kunststof rijplaten beschikbaar. Kunststof rijplaten bieden wel een goede bescherming maar zijn veel lichter qua gewicht en daardoor veel handzamer en gemakkelijker te vervoeren.

Transport van rijplaten

Om scheepshuiden of andere stalen rijplaten te vervoeren zijn geschikte transportmiddelen nodig. Plaisier BV biedt de mogelijkheid om de scheepshuiden bij u op locatie af te laten leveren en eventueel meteen voor u uit te leggen.  Hierdoor heeft u geen omkijken naar het transport en kunt u op de geplande tijd beginnen met de werkzaamheden.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Bekijk onze huurtarieven voor een overzicht van alle voorwaarden, kosten de beschikbare producten en afmetingen. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over onze producten en dienstverlening? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.