Heeft u stalen rijplaten van 5 meter nodig? Plaisier B.V. staat graag voor u klaar!

Bent u bezig met een bouwproject of evenement? Wilt u een tijdelijke verharding aanleggen zodat machines de (bouw)plaats veilig kunnen bereiken? Dan zijn onze stalen rijplaten van 5 meter de perfecte oplossing! Lees alles over onze rijplaten en vul het offerteformulier in voor een scherp prijsvoorstel. Wanneer u de rijplaten besteld heeft kunt u profiteren van onze service. Wij komen de rijplaten graag afleveren en uitleggen op locatie. Klinkt dit perfect? Lees dan snel verder.

Stalen rijplaten van 5 meter

Wanneer u bezig bent met een bouwproject of evenement zijn stalen rijplaten precies wat u nodig heeft. Door rijplaten uit te leggen voorkomt u dat de ondergrond beschadigd. Dankzij rijplaten van staal kunnen zware machines de bouwplaats bereiken zonder weg te zakken in de ondergrond. De rijplaten kunnen ook gebruikt worden om bestrating te beschermen. Kortom, voor ieder (groot) (bouw)project zijn stalen rijplaten een uitkomst. Neem nu onze stalen rijplaten van 5 meter. Doordat de rijplaten 5 meter lang zijn kun je makkelijk grotere afstanden overbruggen.

Andere soorten en maten rijplaten

Bij ons kunt u niet alleen stalen rijplaten huren van 5 meter lang, maar ook van 3 of 6 meter lang. Op die manier kunt u de rijplaten kiezen die het beste bij uw situatie passen. Wanneer de stalen rijplaten niet geschikt zijn kunnen kunststof rijplaten een uitkomst bieden. Deze rijplaten bieden een ideale tijdelijke verharding bij een kleinschalig bouwproject, evenement of verbouwing. De rijplaten zijn bijzonder sterk maar toch licht genoeg om zelf te kunnen verplaatsen. Naast stalen en kunststof rijplaten verhuren wij ook houten draglineschotten. Bekijk alle soorten en maten rijplaten inclusief de afmetingen en huurtarieven op onze website.

Profiteer van onze service

Wanneer u stalen rijplaten van 5 meter bij Plaisier B.V. huurt kunt u profiteren van uitgebreide service in Nederland en België. Indien gewenst komen wij de rijplaten graag afleveren op locatie. Onze medewerkers leggen de rijplaten ook nog netjes uit zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Met onze speciale kraanwagens is het uitleggen van de rijplaten in een handomdraai gebeurd. Wanneer u de rijplaten niet meer nodig heeft halen wij ze ook weer op. Wilt u graag stalen rijplaten van 5 meter bestellen? Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvend prijsvoorstel. Bij vragen mag u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.