Stalen rijplaten afmetingen

Op zoek naar kunststof of stalen rijplaten voor uw project? Plaisier BV heeft zowel kunststof als stalen rijplaten in diverse afmetingen beschikbaar voor de verhuur. Onze rijplaten zijn ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar. Wilt u een grote hoeveelheid rijplaten huren of heeft u zelf geen mogelijkheid om ze te vervoeren? Plaisier biedt de mogelijkheid om de rijplaten bij u op locatie af te leveren. Wij kunnen de rijplaten ook meteen voor u uitleggen. Informeer naar de mogelijkheden.

Stalen rijplaten in diverse afmetingen

Stalen rijplaten zijn de snelste en makkelijkste manier om een onverharde ondergrond geschikt te maken voor betreding met groot materieel. Rijplaten worden daarnaast veel gebruikt om een bestaande ondergrond te beschermen tegen zware belasting en mogelijke beschadiging daardoor. Verschillende toepassingen vragen om verschillende afmetingen daarom bieden wij u de keuze uit stalen rijplaten in diverse afmetingen. Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in 3 lengtes: 3, 5 en 6 meter. De breedte van de rijplaten is ook variabel: van 1,0 meter tot 3,4 meter breed. De rijplaten van 3,40 meter breed zijn zeer geschikt voor de aanleg van tijdelijke wegen voor zwaar materieel. Met deze breedte is het voldoende om een enkele baan te leggen.

Transport van rijplaten

Om stalen rijplaten van grote afmetingen of in grote hoeveelheden te vervoeren zijn geschikte transportmiddelen nodig. Plaisier BV biedt de mogelijkheid om de rijplaten bij u op locatie af te laten leveren en eventueel meteen voor u uit te leggen. De rijplaten worden dan door ons op de opgegeven locatie en op het gewenst tijdstip afgeleverd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het transport en kunt u direct beginnen met de werkzaamheden.

Overige producten en diensten

Naast stalen rijplaten in diverse afmetingen kunt u bij Plaisier ook terecht voor verhuur van:

Bekijk onze huurtarieven voor een overzicht van alle voorwaarden, kosten de beschikbare producten en afmetingen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over onze producten en dienstverlening? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.