Stalen rijplaten huren? Tot 6 meter lengte

Rijplaten zijn een onmisbare schakel in de bouw, industrie en andere sectoren waar zwaar materiaal vervoerd wordt over een onverharde ondergrond. Regen, sneeuw en ijs zorgen ervoor dat de grond drassig wordt en zwaar materiaal weg kan zakken. Dat is wel het laatste dat u wilt op het moment dat u uw klus zo goed en snel mogelijk wilt klaren. De oplossing? Stalen rijplaten zorgen voor een degelijke ondergrond die uitermate geschikt is voor hevige belasting. Met lengtes tot 6 meter creëert u eenvoudig een verharde rijbaan voor het werkmaterieel.

Verschil tussen kunststof en stalen rijplaten

Wanneer kiest u voor kunststof en wanneer voor stalen rijplaten. Eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Kunststof platen worden voornamelijk gebruikt om tijdelijke voetpaden aan te leggen, als verharding en bescherming van grasvelden bij festivals en dergelijke Door het handzame formaat zijn deze platen snel te verplaatsen.

Stalen rijplaten zijn daarentegen zwaarder en daarom voorzien van hijsogen. Met een kleine kraan kunnen ook deze stalen rijplaten in korte tijd worden gelegd om een verharding te creëren. Staal is een zwaar materiaal en daardoor ook geschikt voor een belasting met zware machines. Vooral in de industrie en grond-, weg- en waterbouw worden voornamelijk stalen rijplaten gebruikt. Deze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, tot groottes van 6 meter lang en 1,7 meter breed. Door deze grote afmetingen te gebruiken, realiseert u snel een goed begaanbare weg die geschikt is voor zwaar verkeer.

Stalen rijplaten voor zware belasting

Maakt u in uw bedrijf of werk gebruik van zwaar verkeer, zoals volle diepladers, vrachtwagens, kranen en ander werkmaterieel, dan wilt u erop kunnen vertrouwen dat deze zich vrij kunnen begeven op het bouw- of industrie terrein. Door gebruik te maken van stalen rijplaten van 6 meter, kunt u erop rekenen dat de begaanbaarheid prima in orde is. Niets is namelijk vervelender dan wanneer u onder tijdsdruk een uw werk wilt doen en de machine vast is gelopen in een drassige of modderige ondergrond. De stalen rijplaten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, zoals 6 meter x 1,7 meter of 5 meter x 3,4 meter. Maar ook kleinere afmetingen van bijvoorbeeld 3 meter x 1 meter.

Huur stalen rijplaten tot wel 6 meter lang

Overtuigd dat stalen rijplaten van 6 meter de ideale oplossing zijn voor uw terrein? Of het gaat om tijdelijke of langdurige huur, bij Plaisier B.V. bent u voor beide situaties aan het juiste adres. Met de ruime voorraad stalen rijplaten in diverse afmetingen kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.
Bekijk de mogelijkheden en de tarieven of vraag eenvoudig online uw maatwerk offerte aan. Liever eerst even sparren met onze specialistische adviseurs? Natuurlijk staan zij graag voor u klaar. Neem gerust contact op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.