Stalen rijplaten

Stalen rijplaten nodig voor een bouwproject of evenement? Plaisier BV heeft een grote voorraad rijplaten in diverse afmetingen beschikbaar voor verhuur. Bij ons huurt u al vanaf €0,16 per plaat per dag! Informeer ook naar de mogelijkheden voor aflevering en uitleggen van de rijplaten op elke locatie in Nederland.

Stalen rijplaten

De snelste en gemakkelijkste manier om het terrein van uw bouwproject of evenement toegankelijk te maken voor groot materieel is het gebruik van stalen rijplaten. Met rijplaten voorkomt u dat zware machines wegzakken in een onverharde ondergrond en beschermt u kwetsbare ondergronden zoals bestrating tegen beschadigingen door zware belasting. Als alternatief voor stalen rijplaten kunt u ook kiezen voor kunststof rijplaten. Kunststof rijplaten bieden net als stalen rijplaten wel een goede bescherming, maar zijn veel lichter qua gewicht en daardoor gemakkelijker te vervoeren en te (ver)plaatsen. De maximale belasting van de kunststof variant is wel lager, dus voor grote projecten en zware belasting zijn stalen rijplaten de meest veilige en beste keuze.

Diverse afmetingen

Stalen rijplaten zijn geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. Verschillende toepassingen stellen ook verschillende eisen aan de materialen. Daarom zijn onze stalen rijplaten verkrijgbaar in 3 lengtes: 3, 5 en 6 meter. Behalve in lengte variëren de rijplaten ook in breedte en dikte. Voor de meest zware belasting en beste bescherming zijn de zogenoemde scheepshuiden de beste optie. Met deze stalen rijplaten van 5 meter lang en 3,4 meter breed heeft u slechts een enkele rij nodig om uw terrein toegankelijk te maken voor alle soorten zware machines of het creëren van een rijbaan. Wilt u weten welke rijplaten het meest geschikt zijn voor uw toepassing? Onze medewerkers adviseren u graag!

stalen rijplaten

Transport van rijplaten

Het vervoeren van rijplaten vraagt om geschikte transportmiddelen. Beschikt u niet over de juiste transportmiddelen of wilt u de platen graag snel op locatie afgeleverd hebben? Plaisier BV regelt het transport graag voor u. In overleg worden de rijplaten door ons op locatie afgeleverd en eventueel meteen voor u uitgelegd. Hiervoor gebruiken wij radiografische kraanwagens waarmee wij de rijplaten razendsnel uit kunnen leggen. Is het werk afgerond en kunnen de materialen retour? Dan halen wij de rijplaten ook weer graag voor u op. Dit doen we zowel in Nederland als in België en Duitsland. Binnen Nederland en België kunnen wij de rijplaten al binnen 24 uur op locatie leveren.

Tarieven

Bekijk onze huurtarieven voor een overzicht van alle voorwaarden, kosten en de beschikbare producten en afmetingen. Direct een duidelijk overzicht van alle kosten voor uw project ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.