Verhuur van rijplaten in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar de meest betrouwbare partij in de verhuur van rijplaten? Plaisier BV staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u stalen rijplaten, kunststof rijplaten en hardhouten draglineschotten huren. Creëer eenvoudig een tijdelijke toegangsweg voor zwaar materieel en bescherm de ondergrond tegen beschadiging. Lees meer over de verschillende rijplaten en ontdek welke rijplaten het meest geschikt zijn voor uw project. Lees verder of vraag direct een offerte aan.

Verhuur van rijplaten

Plaisier BV is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten in alle soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor stalen rijplaten, kunststof rijplaten en houten draglineschotten. Ieder type rijplaat is geschikt voor andere toepassingen. Wij vertellen graag meer over ons assortiment. Bent u eruit? Als u onze rijplaten huurt profiteert u van uitgebreide service. Wij leveren de rijplaten af op locatie en leggen ze ook nog uit als u dat wilt. Klinkt goed, toch? Lees alles over de verhuur van rijplaten en ontdek de mogelijkheden.

Stalen rijplaten

Deze rijplaten zijn gemaakt van stevig staal en worden vaak gebruikt om een tijdelijke toegangsweg voor zwaar materieel te maken. Vrachtwagens, kranen en graafmachines kunnen dan bijvoorbeeld de bouwplaats bereiken zonder schade aan de ondergrond te maken. Ook voor evenementen, festivals, wegwerkzaamheden, landbouwgrond of projecten in natuurgebieden worden deze rijplaten gebruikt. Met stalen rijplaten ben je verzekerd van een veilige en efficiënte tijdelijke toegangsweg.

Kunststof rijplaten

Onze kunststof rijplaten zijn een stuk lichter dan stalen rijplaten. Daardoor kunt u ze eenvoudig zelf hanteren en transporteren. Dankzij het antislip oppervlak zijn de rijplaten zeer veilig, zowel voor uw medewerkers als de voertuigen. De kunststof rijplaten zijn volledig recyclebaar en daardoor erg milieuvriendelijk. Gebruik ze bijvoorbeeld voor bouwprojecten, evenementen, beurzen, festivals, tuinen of landbouwgrond.

Houten draglineschotten

Voor grootschalige bouwprojecten is er zwaarder geschut nodig. Onze draglineschotten zijn gemaakt van extreem harde houtsoorten. Door met deze draglineschotten een tijdelijke toegangsweg aan te leggen ben je ervan verzekerd dat zware machines niet weg zullen zakken. Tegelijk wordt de ondergrond beschermd tegen beschadiging. Onze houten draglineschotten zijn veilig, duurzaam, betrouwbaar en de beste keuze bij grote projecten.

Meer informatie

Plaisier BV is een betrouwbare partij in de verhuur van rijplaten. Wanneer u de meest geschikte rijplaten voor uw project heeft uitgekozen, gaan wij voor u aan de slag. We leveren de rijplaten af op locatie en leggen ze voor u uit wanneer u dat wenst. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken naar, dat is pas service! Als u de rijplaten niet meer nodig heeft, komen we ze weer ophalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle beschikbare afmetingen en de huurtarieven. Vraag direct een offerte aan of neem contact op. Wij helpen u graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.