XL rijplaat nodig? Huur ze bij Plaisier BV

Bent u bezig met een groot bouwproject of evenement? Dan krijgt u te maken met zware machines of grote groepen mensen. Hierdoor kan de ondergrond flink beschadigen. Bovendien kunnen machines wegzakken en vast komen te zitten. Een XL rijplaat is de perfecte oplossing in dit soort situaties. Met onze draglineschotten of XL rijplaten van staal legt u eenvoudig een veilige tijdelijke toegangsweg aan. Ontdek de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan voor het huren van onze XL rijplaten.

Draglineschotten als XL rijplaat

Wanneer je op zoek bent naar de grootste rijplaten zijn onze draglineschotten een goede keuze. Deze schotten zijn beschikbaar in formaten van 3 tot 12 meter lang. Ze zijn ideaal voor het aanleggen van tijdelijke verhardingen bij grote bouwprojecten. Zware machines zullen met deze XL rijplaat niet meer wegzakken en de ondergrond beschadigen. Draglineschotten zijn gemaakt van oersterk hardhout, wat ze geschikt maakt voor zware belasting. Met draglineschotten als XL rijplaat bent u verzekerd van een veilige tijdelijke weg.

XL rijplaat van staal

Een andere optie zijn stalen rijplaten. Deze hebben wij ook beschikbaar in verschillende formaten. Een XL rijplaat van staal is beschikbaar in een 5 of 6 meter lange variant. Ze zijn perfect geschikt voor bouwprojecten of evenementen. Leg eenvoudig een betrouwbare toegangsweg aan en voorkom wegzakken van machines en beschadigen van de ondergrond. Met een XL rijplaat van staal kunt u ook bestrating beschermen tegen beschadiging.

Rijplaten huren bij Plaisier BV

Wilt u een XL rijplaat huren en zijn onze draglineschotten of stalen rijplaten precies wat u zoekt? Bekijk de huurtarieven, vraag een offerte aan en ontvang snel een scherp prijsvoorstel. Zodra u akkoord bent gaan we graag voor u aan de slag. We kunnen zowel het transport als het uitleggen van de rijplaten voor u regelen indien u dat wenst. Dat is pas service! Meer weten? Neem gerust contact op met onze experts. Zij geven graag antwoord op al je vragen en zorgen ervoor dat je snel verder geholpen wordt.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.