Huur kunststof rijplaten van 4 meter bij Plaisier B.V.

Kunststof rijplaten van 4 meter worden vaak gebruikt voor grasvelden, bestrating, evenemententerreinen of bouwprojecten. Ze beschermen de ondergrond en zorgen voor een tijdelijke toegangsweg. De kunststof rijplaten zijn lichter en handzamer dan onze andere rijplaten waardoor u ze zelf kunt verplaatsen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze kunststof rijplaten. Vraag online uw offerte aan en profiteer van onze service. Wij komen de rijplaten graag op locatie afleveren en uitleggen wanneer u dat wenst. Is dit precies wat u nodig heeft? Lees snel verder.

Waarom zou u voor kunststof rijplaten kiezen?

Onze oersterke kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Vraagt u zich af waarom u voor kunststof rijplaten zou moeten kiezen? Wij zetten alle voordelen graag op een rijtje voor u. Ontdek ook wanneer de kunststof rijplaten de beste keuze zijn.

  • De sterke rijplaten bieden een goede bescherming van de ondergrond.
  • Kunststof rijplaten zijn lichter en handzamer dan stalen rijplaten of draglineschotten.
  • Kunststof rijplaten kunt u eenvoudig zelf vervoeren, uitleggen en verplaatsen.
  • De rijplaten beschermen de ondergrond tegen beschadiging door zware belasting.
  • Wegzakken in zachte ondergronden wordt voorkomen door kunststof rijplaten.
  • De kunststof rijplaten worden vaak gebruikt als tijdelijke verharding.
  • Huur onze rijplaten voor uw grasveld, bestrating, evenemententerrein of bouwproject.

Ruime keuze aan rijplaten

Nu begrijpt u wel waarom onze kunststof rijplaten zo populair zijn. Ze zijn te huur in een lengte van 3, 4 of 6 meter. Qua breedte kunt u kiezen tussen 1 of 2 meter. De kunststof rijplaten van 4 meter zijn 1 meter breed en 20 mm dik. Ze wegen 80 kg per stuk. 4 meter is een mooie lengte waar u al snel een flinke oppervlakte mee overbrugd. Toch zijn ze makkelijk te hanteren. Bij de kunststof rijplaten van 6 meter wordt dit al lastiger aangezien ze 350 kg wegen. Zoals u kunt lezen is er veel keuze. Gaat u toch liever voor zwaardere rijplaten? Kijk dan eens naar onze stalen rijplaten of draglineschotten. Voor iedere situatie is er een passende oplossing beschikbaar bij Plaisier B.V.

Over Plaisier B.V.

Plaisier B.V. is opgericht in 1954, een echt familiebedrijf waarin meerdere generaties meewerken aan het succes van het bedrijf. Plaisier B.V. heeft door de jaren heen een flinke groei meegemaakt. De focus lag eerst op de in- en verkoop van herbruikbare materialen zoals pijpen, buizen en balken. Al snel werd het produceren van houten draglineschotten steeds belangrijker. Later kwamen daar ook de stalen en kunststof rijplaten bij. Sinds 2000 is Plaisier B.V. zich volledig gaan focussen op de verhuur van draglineschotten en rijplaten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise.

Huur kunststof rijplaten van 4 meter

Zijn onze kunststof rijplaten van 4 meter precies wat u nodig heeft? Bekijk dan onze huurtarieven en vraag direct uw offerte aan. Wij komen de rijplaten graag op locatie afleveren op een moment dat het u goed uitkomt. Onze medewerker kan de rijplaten ook nog netjes voor u uitleggen wanneer u dat wenst. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u direct gebruik maken van de kunststof rijplaten van 4 meter. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en zorgen dat u snel verder geholpen wordt.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.