Kunststof rijplaten kopen

Heeft u een tijdelijke verharding nodig voor een bouwproject of evenement? Dan denkt u er misschien al snel aan om kunststof rijplaten te kopen. Wij hebben een goedkopere oplossing voor u. Huur voordelig onze kunststof rijplaten en profiteer direct van onze service. Wanneer u het gewenste formaat en materiaal rijplaten heeft gekozen gaan wij voor u aan de slag. Wij leveren de rijplaten indien gewenst af op locatie. Onze medewerker kan de rijplaten ook uitleggen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ziet u dat wel zitten? Ontdek hoe het precies werkt.

Kunststof rijplaten kopen? Huren is voordeliger!

Wanneer u een tijdelijke verharding nodig heeft zijn kunststof rijplaten ideaal. U kunt ze het beste gebruiken bij kleinschalige bouwprojecten, zoals het plaatsen van een aanbouw of het aanleggen van een tuin. Deze rijplaten zijn ook zeer geschikt voor evenementen en festivals. De kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. De rijplaten zijn bijzonder sterk maar veel lichter en handzamer dan onze stalen rijplaten. Daardoor zijn de platen makkelijk uit te leggen, te vervoeren en te verplaatsen. De kunststof rijplaten kunnen uitgelegd worden op grasvelden, bestrating, evenemententerreinen en meer. Ze beschermen kwetsbare ondergrond tegen zware belasting en voorkomen wegzakken in zachte ondergronden. Het is niet nodig om kunststof rijplaten te kopen. U kunt de rijplaten voordelig huren bij Plaisier B.V.

Kies de juiste rijplaat

De grootte van het terrein, de afstand die bedekt moet worden en de hoeveelheid belasting zijn allemaal belangrijk bij het kiezen van het juiste formaat en materiaal rijplaat. U kunt kiezen uit kunststof of stalen rijplaten. Beide zijn beschikbaar in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof rijplaat van 3, 4 of 6 meter lang. De breedte van de rijplaten varieert van 1 tot 2 meter. De kunststof rijplaten blijven altijd licht genoeg om makkelijk uit te kunnen leggen. De stalen rijplaten zijn te huur met een lengte van 3, 4, 5 of 6 meter. De breedte varieert van 1 meter tot ruim 3 meter. Wanneer het om zeer grote belasting gaat kunt u eens kijken naar onze draglineschotten. Zoals u kunt lezen is er een ruime keuze aan rijplaten waardoor het kopen van kunststof rijplaten niet nodig is. U kunt ze simpelweg huren en voor iedere gelegenheid de juiste rijplaten kiezen.

Profiteer van de service van Plaisier B.V.

U kunt onze kunststof rijplaten eenvoudig zelf vervoeren en uitleggen dankzij het lichte gewicht. Wanneer het voor u niet mogelijk is om de rijplaten zelf te vervoeren en uit te leggen helpen wij u graag. Onze medewerkers transporteren de rijplaten naar de gewenste locatie. Daar aangekomen kunnen wij de rijplaten voor u uitleggen op de juiste plek. Daardoor heeft u er zelf geen werk aan en kunt u zich focussen op uw bouwproject of evenement. Wij staan graag voor onze klanten klaar en vinden altijd een passende oplossing.

Bent u overtuigd om kunststof rijplaten bij ons te huren in plaats van te kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan om een overzicht van de kosten te ontvangen. Wanneer u specifieke vragen heeft mag u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een mail. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.