Stalen rijplaten 6 meter

Stalen rijplaten nodig voor een groot (bouw)project? Bij Plaisier BV huurt u rijplaten van 3 tot maar liefst 6 meter lang. Alle formaten zijn ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar. Een grote hoeveelheid nodig en/of beschikt u niet over een juist vervoermiddel voor het transport? Geen enkel probleem bij Plaisier! Binnen 24 uur kunnen wij de rijplaten bij u op locatie afleveren en desgewenst ook meteen voor u uitleggen. Informeer naar de mogelijkheden en scherpe huurtarieven.

Stalen rijplaten 6 meter

Stalen rijplaten zijn beschikbaar in verschillende lengtematen. Welke maat voor u het meest geschikt is hangt o.a. af van de aard en omvang van uw project. Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in 3 lengtes: 3, 5 en 6 meter. De breedte van de rijplaten is ook variabel: van 1,0 meter tot 3,4 meter breed. De rijplaten van 3,40 meter breed, de zogenoemde scheepshuiden, zijn zeer geschikt voor de aanleg van tijdelijke wegen voor zwaar materieel. Met deze breedte is het voldoende om een enkele baan te leggen.

Kunststof rijplaten

Naast stalen rijplaten hebben wij ook een uitgebreid assortiment kunststof rijplaten beschikbaar. Kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Deze rijplaten zijn bijzonder sterk en gemakkelijk uit te leggen, te vervoeren en te verplaatsen. Kunststof rijplaten zijn met name geschikt als tijdelijke verharding op grasvelden, bestrating, evenemententerreinen, etc. Onze kunststof rijplaten zijn verkrijgbaar in 3 lengtes: 3, 4 en 6 meter. In vergelijking met de stalen rijplaten zijn ook de grote kunststof rijplaten nog steeds vele malen lichter wat het gemakkelijker maakt om deze te vervoeren en uit te leggen.

Stalen rijplaten 6 meter

Huurtarieven en -voorwaarden

Voor alle specificaties zoals afmetingen en gewicht zie onze huurtarieven en -voorwaarden. Deze tarieven zijn gebaseerd op zelf afhalen. Plaisier BV biedt ook de mogelijkheid om de rijplaten bij u op locatie af te laten leveren en eventueel meteen voor u uit te leggen. De rijplaten worden dan door ons op de opgegeven locatie en op het gewenst tijdstip afgeleverd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het transport en kunt u direct beginnen met de werkzaamheden.

Overige producten en diensten

Naast kunststof en stalen rijplaten verhuurt Plaisier ook hardhouten draglineschotten in diverse afmetingen. Deze hardhouten schotten vormen een stevige fundering voor slechte ondergronden, leidingstraten, drukverdelingen en overkluizingen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over onze producten en dienstverlening? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.