Wat kost een stalen rijplaat?

Wanneer u een tijdelijke verharding nodig heeft voor een bouwproject of evenement zijn rijplaten precies wat u nodig heeft. Ze beschermen de ondergrond en zorgen ervoor dat zware machines niet wegzakken. Stalen rijplaten zijn heel geschikt en erg sterk. Nadat u het juiste formaat en de hoeveelheid rijplaten heeft gekozen gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag. Indien gewenst leveren wij de rijplaten voor u af op locatie en leggen wij ze netjes voor u uit. Maar wat kost een stalen rijplaat precies? Wij vertellen u er alles over. Lees verder of vraag direct een offerte aan.

Project Ambacht

Stalen rijplaten van Plaisier B.V.

Wanneer u een tijdelijke toegangsweg gaat aanleggen heeft u stalen rijplaten nodig. Onze stalen rijplaten maken op een eenvoudige manier een goede toegangsweg voor een bouwproject, evenement, zwaar transport of een tijdelijk voetgangerspad. De locatie wordt direct beter toegankelijk. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat de ondergrond beschadigt. Grote vrachtwagens en zware machines kunnen veilig over de rijplaten heen rijden. U vraagt zich natuurlijk al af wat een stalen rijplaat kost. Als eerste is het belangrijk om te bedenken welk formaat rijplaat u nodig heeft.

Verschillende formaten

Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Op die manier kunt u altijd passende rijplaten vinden voor uw project. Zo kunt u stalen rijplaten huren van 3, 5 of 6 meter lang. Qua breedte kunt u kiezen voor 1, 1,3, 1,7 of 3,4 meter breed. Kies de rijplaten die u nodig heeft en vraag meteen een offerte aan. Vervolgens ontvangt u razendsnel een scherp prijsvoorstel. Maar wat kost een stalen rijplaat precies?

Wat kost een stalen rijplaat?

Wat een stalen rijplaat kost hangt van verschillende factoren af. De huurprijs begint al bij €0,19 per plaat per dag voor het kleinste formaat tot €1,10 per dag voor de grootste stalen rijplaat. Daarnaast komen er laad- en loskosten bij. Optioneel komen er ook nog schoonmaak en walskosten bij. Hoe langer u de stalen rijplaten huurt, hoe goedkoper het wordt. Vanaf de 25e week dat u de rijplaten huurt kost het kleinste formaat nog maar €0,16 per dag en het grootste formaat €0,93 per dag.

Wij bieden u de beste service

U weet nu precies wat een stalen rijplaat kost en wat de mogelijkheden zijn. Wilt u de rijplaten bestellen? Dat kan eenvoudig online. Vul het offerteformulier in om een voordelig prijsvoorstel te ontvangen. U kunt ervoor kiezen om de rijplaten door ons af te laten leveren op locatie zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Wanneer u graag persoonlijk advies ontvangt voor u de rijplaten gaat bestellen staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan klaar om samen met u een passende oplossing voor uw project te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.