Bent u op zoek naar een rijplaat van 6 meter lang?

Bent u op zoek naar een rijplaat van 6 meter lang? Bij Plaisier B.V. kunt u verschillende soorten en maten rijplaten huren, ideaal voor uw (bouw)project. Kies bijvoorbeeld voor een stalen of kunststof rijplaat. Heeft u rijplaten van 6 meter nodig, dan is dat geen probleem, maar er zijn ook andere maten beschikbaar. Wij leveren de rijplaten op locatie en leggen ze zelfs voor u uit. Lees alles over onze rijplaten of vraag direct een offerte aan.

Stalen rijplaten

Onze stalen rijplaten zijn zeer geliefd. Deze rijplaat is perfect om het terrein van uw bouwproject of evenement toegankelijk te maken voor voetgangers en zware machines. Zo voorkomt u dat zware machines wegzakken in onverharde grond. Daarnaast beschermen ze kwetsbare ondergronden zoals bestrating tegen schade. Onze stalen rijplaten zijn verkrijgbaar in lengtes van 3, 5 en 6 meter. Ook qua breedte zijn er verschillende opties. Lees alles over de stalen rijplaat op onze website.

Kunststof rijplaten

Een alternatief zijn onze kunststof rijplaten. Deze rijplaat is ook uitstekend geschikt als tijdelijke verharding bij kleinere bouwprojecten, evenementen of verbouwingen. De rijplaten van gerecycled kunststof zijn zeer sterk, maar toch licht genoeg om zelf te verplaatsen. Ze beschermen de ondergrond en maken het terrein toegankelijk. Wij kunnen de platen voor u uitleggen, maar dankzij hun handzaamheid kunt u dit ook eenvoudig zelf doen. Deze rijplaat is verkrijgbaar in lengtes van 3, 4 en 6 meter en breedtes van 1 of 2 meter. Voor elke situatie kunnen wij de juiste rijplaten leveren.

Welk formaat kiest u?

Welk formaat rijplaat u nodig heeft, hangt af van uw bouwproject of evenement. Voor het ontvangen van grote machines op de bouwplaats zijn de rijplaten van 6 meter ideaal. Het grote formaat zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over zwaar materieel. Bekijk alle formaten rijplaten en de bijbehorende tarieven in ons document met huurtarieven.

Huur een rijplaat van 6 meter lang

Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende soorten en formaten rijplaten? Vraag dan direct een offerte aan. Haal de rijplaten zelf op of laat ze bezorgen door onze medewerkers. Vooral met een rijplaat van 6 meter lang is het handig om de rijplaten op locatie te laten leveren en uitleggen op de gewenste plek. U hoeft zich dan nergens zorgen over te maken en kunt direct gebruikmaken van de rijplaten. Mocht u op zoek zijn naar een andere optie, bekijk dan ook eens onze hardhouten draglineschotten. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.