Heeft u een rijplaat nodig? Bestel uw rijplaten voordelig online bij Plaisier B.V.

Heeft u een rijplaat nodig? Wanneer u een tijdelijke verharding aan wil leggen voor een bouwproject of evenement zijn onze rijplaten een uitkomst. Kies bijvoorbeeld voor onze stalen rijplaten, kunststof rijplaten of draglineschotten. Nadat u een materiaal en formaat heeft gekozen voor uw rijplaten kunnen wij voor u aan het werk. Onze medewerkers leveren de rijplaten graag af op locatie. Indien gewenst leggen wij de rijplaten ook uit op de gewenste plek. Dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Lees meer over onze rijplaten en service of vraag meteen een offerte aan.

Heeft u een rijplaat nodig?

Wilt u een tijdelijke toegangsweg aanleggen? Dan heeft u absoluut een rijplaat nodig. Door onze rijplaten te gebruiken maakt u eenvoudig een toegangsweg voor een bouwproject, evenement, zwaar transport of een tijdelijk voetgangerspad. De toegankelijkheid van de locatie wordt op die manier veel beter, terwijl de ondergrond beschermd wordt tegen beschadigingen. Het wegzakken van vrachtwagens en andere zware machines wordt door onze rijplaten voorkomen. Wij hebben stalen rijplaten, kunststof rijplaten en draglineschotten in ons assortiment. Welk soort rijplaat u nodig heeft hangt af van de situatie. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten rijplaten.

Verschillende soorten rijplaten

Wij hebben onze verschillende rijplaten en hun voordelen op een rijtje gezet voor u:

  • Stalen rijplaten
    Onze stalen rijplaten zijn bestand tegen zware belasting. Ze vormen een stevige en veilige ondergrond. Ze worden vaak gebruikt in de GWW, de petrochemische industrie en infrastructuur. Stalen rijplaten zijn beschikbaar in een lengte van 3, 4, 5 of 6 meter. De breedte varieert van 1 tot ruim 3 meter. Er is altijd een geschikt formaat voor uw project.
  • Kunststof rijplaten
    Onze kunststof rijplaten zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn zeer sterk maar nog makkelijk hanteerbaar. Ze zijn geschikt voor tijdelijke verhardingen op grasvelden, straten, bij tuinaanleg of evenementen. Ze voorkomen het wegzakken in zachte bodems. Deze rijplaten zijn beschikbaar in 3, 4 of 6 meter met een breedte van 1 tot 2 meter.
  • Draglineschotten
    Draglineschotten zijn geschikt voor zeer zware belasting. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit azobé of greenheart hardhout. Hiermee kunt u een oersterke toegangsweg voor zware machines aanleggen. Ook deze rijplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten, van minder dan 5 meter tot 6 of 12 meter.

Kies de rijplaat die u nodig heeft, dan gaan wij voor u aan de slag!

Profiteer van onze service

Wanneer u een rijplaat nodig heeft kunt u die eenvoudig online bij ons bestellen. Kies het type rijplaat wat nodig is voor uw project en bekijk vervolgens de tarieven. Vraag een offerte aan via de website. U kunt ervoor kiezen om de rijplaten door ons te laten afleveren op locatie. Wij leggen de bestelde rijplaten ook uit op de gewenste plek. Op die manier kunt u zich focussen op andere dingen die uw aandacht vragen. Wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, email of telefoon. Wij staan graag voor u klaar en vinden samen met u een passende oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.