Rijplaat

Een rijplaat is multifunctioneel. Rijplaten worden gebruikt in een groot aantal verschillende situaties maar dienen eigenlijk altijd hetzelfde doel: de ondergrond beschermen en het terrein beter begaanbaar maken. Dit kan zijn voor betreding met zwaar materiaal op de bouwplaats, maar ook op bijvoorbeeld festivalterreinen kunt u rijplaten tegenkomen. Heeft u rijplaten nodig voor uw (bouw)project of evenement? Plaisier BV heeft een ruime voorraad kunststof en stalen rijplaten beschikbaar voor verhuur. Vul direct het offerteformulier in of neem contact op voor meer informatie.

De rijplaat

Is een terrein moeilijker begaanbaar of kwetsbaar dan kan een rijplaat uitkomst bieden. Deze stevige plaat van kunststof of staal fungeert als beschermlaag en zorgt er bovendien voor dat de druk bij belasting beter verdeeld wordt. Door het gebruik van rijplaten is een terrein dus gemakkelijker te betreden en is de ondergrond beter beschermd tegen beschadiging door zware belasting.

Grote voorraad

Rijplaten worden gemaakt van verschillende, duurzame, materialen en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bij Plaisier hebben wij altijd diverse maten rijplaten van kunststof of staal ruim op voorraad. Door deze grote voorraad kunnen wij eigenlijk altijd snel leveren. Dus ook bij een last minute aanvraag kunnen wij in de meeste gevallen aan de vraag voldoen.

rijplaat

Snel, flexibel en gunstige tarieven

Behalve snelle levering en grote aantallen heeft u bij ons ook het voordeel dat wij erg servicegericht zijn. Komt u voor een uitdaging te staan dan denken wij graag met u mee over een passende oplossing. Ook bieden wij mogelijkheden tot transport van de rijplaten aan en zijn wij hierin heel flexibel en snel. In de meeste gevallen kunnen wij de gewenste rijplaten al binnen 24 uur bij u op de locatie afleveren. Bovendien hanteren wij vaste lage tarieven. In ons tarievenoverzicht vindt u alle beschikbare afmetingen met bijbehorende tarieven en onze gunstige huurvoorwaarden.

Ook draglineschotten verhuur

Voor zwaardere toepassingen en grootschalige projecten verhuren wij ook draglineschotten. Deze hardhouten schotten, gemaakt van het beste en duurzame Azobé hardhout, worden veel ingezet bij funderingstechnieken, pijpleidingen, utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en sloopwerken. Draglineschotten vormen een solide basis voor vrijwel elk project. Meer weten over onze draglineschotten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Rijplaat verhuur: meer informatie of aanvragen

Ook voor al uw vragen over rijplaat verhuur en het aanvragen van een offerte kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte optie, het berekenen van het benodigde aantal en alle andere vraagstukken waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Neem direct contact op of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.