Bent u op zoek naar rijplaten van 6 meter lang?

Zoekt u rijplaten van 6 meter lang? Bij Plaisier B.V. kunt u verschillende soorten en formaten rijplaten huren, passend bij uw (bouw)project. Ga bijvoorbeeld voor stalen of kunststof rijplaten. Wanneer u rijplaten van 6 meter nodig heeft is dit geen enkel probleem, maar er zijn ook andere formaten beschikbaar. Wij leveren de rijplaten af op locatie en leggen ze ook nog voor u uit. Lees alles over onze rijplaten of vraag direct uw offerte aan.

Rijplaten huren

Stalen rijplaten

Onze stalen rijplaten zijn niet voor niets populair. Deze rijplaten zijn ideaal om het terrein van uw bouwproject of evenement toegankelijk te maken voor voetgangers en zware machines. U voorkomt dat zware machines wegzakken in onverharde ondergronden. Bovendien kunt u kwetsbare ondergronden zoals bestrating beschermen tegen beschadigingen. Onze stalen rijplaten zijn beschikbaar in lengtes van 3, 5 of 6 meter. Ook qua breedte zijn er verschillende mogelijkheden. Lees alles over onze stalen rijplaten op onze website.

Kunststof rijplaten

Een andere optie zijn onze kunststof rijplaten. Ook deze rijplaten zijn ideaal als tijdelijke verharding bij een kleinschalig bouwproject, evenement of verbouwing. De rijplaten van gerecycled kunststof zijn bijzonder sterk maar toch nog licht genoeg om zelf te verplaatsen. U kunt met deze rijplaten de ondergrond beschermen en het terrein toegankelijk maken. De platen kunnen wij voor u uitleggen maar dankzij de handzame rijplaten kunt u dit ook eenvoudig zelf doen. Deze rijplaten zijn beschikbaar in lengtes van 3, 4 en 6 meter en breedtes van 1 of 2 meter. Voor iedere situatie kunnen wij passende rijplaten leveren.

Voor welk formaat kiest u?

Welk formaat rijplaat heeft u nodig? Dit hangt helemaal af van uw bouwproject of evenement. Wanneer u grote machines op de bouwplaats moet ontvangen zijn de rijplaten van 6 meter ideaal. Dankzij het grote formaat hoeft u zich geen zorgen te maken over zwaar materieel. Bekijk op uw gemak alle formaten rijplaten met de bijbehorende tarieven in ons document met huurtarieven.

Huur rijplaten van 6 meter lang

Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende soorten en formaten rijplaten? Vraag dan direct een offerte aan. Haal de rijplaten zelf af of laat ze bezorgen door onze medewerkers. Vooral met rijplaten van 6 meter lang is het erg makkelijk voor u om de rijplaten op locatie af te laten leveren en uit te laten leggen op de gewenste plek. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar en kunt direct gebruik maken van de rijplaten. Wanneer u nog een andere optie zoekt kunt u ook eens naar onze hardhouten draglineschotten kijken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.