Rijplaten bestellen

Bent u op zoek naar een tijdelijke verharding voor uw bouwproject of evenement? Dan zijn onze rijplaten precies wat u nodig heeft. U kunt kiezen uit kunststof rijplaten, stalen rijplaten en draglineschotten. Na het bestellen van het gewenste materiaal en formaat rijplaten gaan wij voor u aan de slag. Wanneer u dat wil leveren wij de rijplaten af op locatie. Onze medewerker legt de platen voor u uit zodat u er zelf geen werk meer aan heeft. Dat is pas service! Vraag direct een offerte aan of lees verder om meer te ontdekken over onze rijplaten.

Rijplaten bestellen bij Plaisier B.V.

Door onze rijplaten te bestellen wordt het voor u mogelijk om een tijdelijke toegangsweg aan te leggen. Vaak is dit nodig bij een bouwproject, evenement, zwaar transport of voor een tijdelijk voetgangerspad. De rijplaten beschermen de ondergrond en voorkomen het wegzakken van vrachtwagens en andere zware machines. De toegankelijkheid van de plek wordt veel beter terwijl de ondergrond beschermd blijft tegen beschadigingen. Afhankelijk van het doel waarvoor u de rijplaten wil gebruiken kunt u kiezen voor stalen rijplaten, kunststof rijplaten of draglineschotten. Lees meer over de verschillende soorten rijplaten voor u ze gaat bestellen bij Plaisier B.V.

Stalen rijplaten

De stalen rijplaten die wij verhuren zijn bestand tegen zware belasting. Ze zijn gemaakt van ijzer en voorzien van afgeronde hoeken en hijsogen. Wanneer u stalen rijplaten wil bestellen kunt u rekenen op een stevige en veilige ondergrond. Deze rijplaten worden dan ook vaak gebruikt in de GWW, de petrochemische industrie en infrastructuur. Stalen rijplaten zijn beschikbaar in een lengte van 3, 4, 5 of 6 meter. De breedte van de platen varieert van 1 tot ruim 3 meter. Daardoor is er altijd een passend formaat rijplaat voor uw project.

Kunststof rijplaten

Naast de stalen rijplaten kunt u bij ons ook kunststof rijplaten bestellen. Deze zijn gemaakt van gerecycled kunststof. De rijplaten zijn zeer sterk maar tegelijk nog makkelijk hanteerbaar. Ze beschermen de ondergrond en voorkomen wegzakken in zachte bodems. Dit soort rijplaten worden vaak gebruikt als tijdelijke verharding op grasvelden, straten, bij tuinaanleg of evenementen. Kunststof rijplaten kunt u huren in een lengte van 3, 4 of 6 meter. De breedte van de rijplaten varieert van 1 tot 2 meter. Ze blijven licht genoeg om makkelijk uit te kunnen leggen.

Draglineschotten

Heeft u rijplaten nodig voor zeer zware belasting? Dan kunt u kiezen voor onze draglineschotten. Deze platen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit azobé of greenheart hardhout. De schotten zijn daardoor oersterk. U kunt er bijvoorbeeld toegangswegen voor zware machines mee aanleggen. De draglineschotten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Ga bijvoorbeeld voor schotten tot 5 meter voor kleinere afstanden. Wanneer u grotere afstanden wil overbruggen zijn de draglineschotten van 6 tot 12 meter zeer geschikt.

Doe uw voordeel met onze service

Zoals u kunt lezen is het mogelijk om rijplaten voor allerlei soorten toepassingen bij ons te bestellen. Bekijk gerust eens onze tarieven en vraag een offerte aan via de website. Wanneer u de rijplaten besteld heeft kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten bezorgen en uitleggen. Onze medewerker levert de bestelde rijplaten op locatie af en legt ze netjes uit op de gewenste plek. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u zich focussen op uw bouwproject of evenement. Toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, email of telefoon. Wij staan voor onze klanten klaar en vinden voor iedere situatie een passende oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.