Rijplaten te huur

Heeft u tijdelijke verharding nodig voor bijvoorbeeld een toegangsweg of een terrein waar u bezig bent met een project? Dan is het huren van rijplaten de ideale uitkomst. Bij Plaisier BV vindt u verschillende rijplaten die te huur zijn. Zowel voor het huren van kunststof rijplaten als stalen rijplaten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod is enorm, voor iedere klus vindt u bij ons de juiste rijplaten. De rijplaten beschermen niet alleen de grond van de betreffende plek, ze zorgen er ook voor dat de toegankelijkheid veel beter wordt. Als u er met grote voertuigen zoals vrachtwagens overheen wilt rijden voorkomt het dat de machines wegzakken.

Waar worden rijplaten voor gebruikt

Met rijplaten kunt u een tijdelijke toegangsweg aanleggen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een bouwproject, zwaar transport, evenement of op plaatsen waar een tijdelijk voetgangerspad nodig is. Rijplaten beschermen de ondergrond tegen zwaar materieel en voorkomen het wegzakken van vrachtwagens en andere zware machines. De toegankelijkheid van de plaats wordt verbeterd terwijl de ondergrond beschermd blijft.

Onze stalen rijplaten zijn bestand tegen zware belasting. Ze vormen een stevige en veilige ondergrond. De stalen rijplaten die bij ons te huur zijn worden vaak gebruikt in de GWW, de petrochemische industrie en infrastructuur. Deze rijplaten zijn gemaakt van ijzer en voorzien van hijsogen en afgeronde hoeken.

Wij hebben ook kunststof rijplaten te huur, gemaakt van gerecycled kunststof. Deze sterke en makkelijk hanteerbare platen beschermen de ondergrond en voorkomen wegzakken in zachte bodems. De rijplaten worden vaak ingezet als tijdelijke verharding op grasvelden, straten, bij tuinaanleg of evenementen.

Het diverse aanbod rijplaten van Plaisier B.V.

Wij hebben een zeer ruim aanbod rijplaten te huur. Zowel de stalen als kunststof rijplaten zijn beschikbaar van 1 tot 3,50 meter breed. De lengte van de platen varieert van 3 tot 6 meter. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit het soort en formaat rijplaat komen wij de rijplaten graag bij u op locatie afleveren. Wij leggen de rijplaten voor u uit zodat u daarna direct aan de slag kunt gaan.

Meer informatie over de rijplaten die te huur zijn

Wilt u graag meer informatie over onze rijplaten? Bekijk gerust eens de scherpe tarieven van de rijplaten die te huur zijn. Bent u overtuigd? Vul dan ons offerteformulier in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Als u andere vragen heeft mag u altijd het onderstaande contactformulier invullen, dan reageren wij zo snel mogelijk. Wij staan voor onze klanten klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.