Rijplaten verhuur

Zoekt u een goed adres voor rijplaat verhuur in de omgeving van Rotterdam? Plaisier BV verhuurt kunststof en stalen rijplaten in diverse afmetingen. Voor elk project hebben wij geschikte rijplaten op voorraad die u vaak dezelfde dag nog kunt afhalen of binnen 24 uur op locatie kunt laten afleveren. Benieuwd naar de kosten? Bekijk het tarievenoverzicht of vraag direct een offerte aan.

Rijplaten verhuur

Plaisier BV is gespecialiseerd in draglineschotten en rijplaten verhuur. Onze hardhouten schotten en rijplaten zijn bij (bouw)projecten door heel het land én in het buitenland te vinden. Wij hebben kunnen namelijk leveren uit een grote voorraad, hebben gunstige huurtarieven en -voorwaarden, zijn flexibel, snel en denken mee met onze klanten. En dat wordt gewaardeerd. Daarom zijn onze schotten en rijplaten al bij veel grootschalige en kleinere projecten ingezet.

Diverse afmetingen rijplaten

De omvang van een project heeft vaak niet alleen invloed op de hoeveelheid benodigde rijplaten, maar ook op de gewenste afmetingen. Bij grotere projecten moeten er vaak langere afstanden overbrugd worden en worden er in veel gevallen ook zwaardere machines ingezet. Die combinatie van langere afstanden en zwaardere belasting vraagt om rijplaten van grotere afmetingen en dikte. Rijplaten in kleinere afmetingen zijn ook minder zwaar en kunnen daardoor ook minder zwaar belast worden maar zijn ook gemakkelijker te vervoeren en te verplaatsen. Bij Plaisier hebben we daarom een groot aantal verschillende afmetingen beschikbaar voor onze rijplaten verhuur.

rijplaten verhuur

Kunststof en stalen rijplaten

Naast diverse afmetingen zijn er ook verschillende soorten rijplaten verkrijgbaar in de verhuur:

  • Stalen rijplaten
    Voor zwaardere belasting zijn stalen rijplaten het best geschikt. Met een stalen rijplaat voorkomt u dat zware machines wegzakken in een onverharde ondergrond en beschermt u kwetsbare ondergronden zoals bestrating tegen beschadigingen door zware belasting.
  • Kunststof rijplaten
    Kunststof rijplaten zijn bijzonder geschikt als tijdelijke verharding op grasvelden, bestrating, evenemententerreinen, etc. Maar ook bij kleinschalige (bouw)projecten kan dit type rijplaat goed ingezet worden.

De voordelen van rijplaten verhuur bij Plaisier

Huurt u uw rijplaten bij ons dan profiteert u van vele voordelen. Vrijwel alle rijplaten zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar waardoor u de rijplaten al binnen enkele uren na aanvraag in gebruik kunt nemen. Bent u niet in staat of beschikt u niet over de juiste middelen om de rijplaten op te halen dan bieden wij u onze transportservice aan. Ook hiervoor geldt dat u kunt rekenen op snelle levering. Heeft u de rijplaten iets langer of korter nodig dan gepland? Geen probleem, wij zijn flexibel! En komt u voor een uitdaging te staan, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over onze dienstverlening, tarieven of mogelijkheden.


Vraag direct een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.